[E46] BMW by Rafał123
Tylne lampy są ORI ale poprzedni właściciel sobie nakleił na takim silikonie obramówki chromowane lecz już są zdjęte Tak sobie przemyślałem i faktycznie ta polerka chyba nie będzie pasować, będą tak jak mówicie albo odświeżone na srebrny albo czarna perła albo taki grafitowy kolor coś pod kolor auta Na wiosnę będzie znów pare zdjęć bo aktualnie auto w garażu pod kocem
co myślicie o czymś takim?
co myślicie o czymś takim?
E46 sedan /viewtopic.php?t=20571
- Ciapek540
- Zaawansowany forumowicz
Witam! Również kupiłem styling 63 tylko że do e46 Compact, mam takie pytanko a mianowicie jaki dystans zapodałeś na tył i czy masz rolowane nadkola??
Na tyle będę miał oponę 235/35 i zastanawia mnie czy wejdzie tam jakiś dystans bez rolowania nadkoli, oraz po rolowaniu jaki dystans da rade zapodać
EDIT:
Doczytałem że założyłeś 15mm dystans z oponą 225/35. Orientujesz się czy do Compacta wejdzie mi dyatns 15mm bez rolowania?? Z oponą 235 jak auto będzie stało na gwincie.
Na tyle będę miał oponę 235/35 i zastanawia mnie czy wejdzie tam jakiś dystans bez rolowania nadkoli, oraz po rolowaniu jaki dystans da rade zapodać
EDIT:
Doczytałem że założyłeś 15mm dystans z oponą 225/35. Orientujesz się czy do Compacta wejdzie mi dyatns 15mm bez rolowania?? Z oponą 235 jak auto będzie stało na gwincie.
^^
proponowałbym Ci 225/35 fajnie wygląda i nie czuje się jakiś "zagrożony", wiadomo idiota nawet na balonach się rozwali a jak jeździsz z głową to nic się nie stanie, nie znam się za bardzo na compakcie ale powinno wejść i jestem bardzo ciekaw jak to będzie wyglądać na kompocie napisz do mnie na pw jak to założysz A nadkoli nie mam rolowanych, lecz będę rozmyślał na wiosnę, bo teraz mam gwint na tyle spuszczony do samego dołu ale nadal trochę szpary jest w nadkolu i chcę postawić na samej sprężynie a regulacje wywalić to wtedy już na 100% będzie obcierać i będę chyba rolować.
u mnie tak wygląda naciąg
u mnie tak wygląda naciąg
- Ciapek540
- Zaawansowany forumowicz
Dam znać na pw jak założę koła Mam rozumieć że na spuszczonym gwincie nic Ci nie obciera przy tym dystansie 15mm?
Co do opony to mam straszny dylemat między 225 a 235. Lecz przyznam że padnie raczej na 235 ;P
Nastawiłem się na dużo słabsze przyspieszenie z racji wagi felg. Czy jesteś wstanie określić mi jak waga felg odbiła się na przyspieszeniu?
EDIT:
Czy jesteś w stanie zapakować 2 osoby na tylną kanapę żeby nie obcierało ?
Co do opony to mam straszny dylemat między 225 a 235. Lecz przyznam że padnie raczej na 235 ;P
Nastawiłem się na dużo słabsze przyspieszenie z racji wagi felg. Czy jesteś wstanie określić mi jak waga felg odbiła się na przyspieszeniu?
EDIT:
Czy jesteś w stanie zapakować 2 osoby na tylną kanapę żeby nie obcierało ?
^^
marcin94, 235 też będzie fajnie wyglądać, teraz mi nic nie obciera i 2 osoby zapakuję na tył ale takie nie po 100kg każda jak go postawie na samej sprężynie to max 1 osoba wejdzie chyba że ustawię kąty na mimośrodowej to będzie ok Co do przyspieszenia to nie czuje aż takiego dużego spadku, może dlatego, że nie miałem jeszcze założonych 16", najmniejsze felgi jakie siedziały w beemce to 18 stylingi 67 więc pomiędzy stylingami 67 a 63 różnicę czuć minimalną
KolaK, dziękuję Tak te srebrne coś już jest odklejone
KolaK, dziękuję Tak te srebrne coś już jest odklejone
no trzeba pomyśleć bo za niedługo wiosna zawita i ani sie nie obejrzymy a znów się wszyscy spotkamy w gotartowicach
marcin94, spoko i czekam na efekty końcowe bo jestem ciekaw jak to będzie w kompocie siedziało Masz jakiś temat na forum?