[E36] e36 by KOWAL
Auto robi naprawdę robotę jedynie to co mnie gryzie to końcówka wydechu ale ważne ze tobie się podoba bo oto właśnie chodzi żeby dodawać coś od siebie a nie robić jak każdy.
ps. Ledy na tablic tez fajnie leża sam mam ledy żarówki na tablicy i w środku i naprawdę to fajnie wygląda
ps. Ledy na tablic tez fajnie leża sam mam ledy żarówki na tablicy i w środku i naprawdę to fajnie wygląda
Kiedy znajdę się na zakręcie redukcja but i odcięcie
Zapraszam do mojej galerii
/viewtopic.php?p=227254#227254
To pochwal się od razu na forum bo może u siebie tez bym zamontował jakiś nowy wydech ;P
Witam !!!
autko cały czas w ciągłej eksploatacji, ma się dobrze
wymienione zostały świece na denso oraz uporczywy tłumik, który swoimi dB doprowadzał mnie już do szału
była też mała przygoda z fordem KAczką, który nie wyhamował i wjechał mi w tył, na szczęście można powiedzieć, żę praktycznie nic się nie stało, lekki odprysk na zderzaku + uszkodzona dokładka
jeśli chodzi o tłumik, zdecydowałem się na rondella, podobno dedyk do e36, liczyłem, że końcówki jednak będą mniejszej średnicy ale nie jest źle, pozostało tylko poprawnie założyć dokładkę
(tutaj była wciśnięta byle do zdjęcia)
jeśli chodzi o sam tłumik, nie mam zastrzeżeń , teraz można jeździć, cisza w środku a na zewnątrz delikatny pomruk
a tutaj taka sobie focia na setupie zimowym
PS: wiem, brudas !!!1
Pozdrawiam wszystkich
autko cały czas w ciągłej eksploatacji, ma się dobrze
wymienione zostały świece na denso oraz uporczywy tłumik, który swoimi dB doprowadzał mnie już do szału
była też mała przygoda z fordem KAczką, który nie wyhamował i wjechał mi w tył, na szczęście można powiedzieć, żę praktycznie nic się nie stało, lekki odprysk na zderzaku + uszkodzona dokładka
jeśli chodzi o tłumik, zdecydowałem się na rondella, podobno dedyk do e36, liczyłem, że końcówki jednak będą mniejszej średnicy ale nie jest źle, pozostało tylko poprawnie założyć dokładkę
(tutaj była wciśnięta byle do zdjęcia)
jeśli chodzi o sam tłumik, nie mam zastrzeżeń , teraz można jeździć, cisza w środku a na zewnątrz delikatny pomruk
a tutaj taka sobie focia na setupie zimowym
PS: wiem, brudas !!!1
Pozdrawiam wszystkich
fajnie działasz dokładka na + a ten tłumik dla mnie troche za duzy ;p przydało by sie cos bardziej estetycznego jak z 328 ;D ale jestem ciekaw jak brzmi mozesz jakis filmik wrzucic ?
Ps. Gdzie moge dorwac taka kratke na tablice rejestracyjna ze swoim nickiem ?
Ps. Gdzie moge dorwac taka kratke na tablice rejestracyjna ze swoim nickiem ?
Witam
Dzisiaj przejechałem się odebrać małe co nieco pod Częstochowe :
nawet kotełu się spodobały
Są to niemieckie repliki motorsportów, bo jak wiadomo ori nie wychodziły w takiej konfiguracji
Przód 8j tył 9,5j, planuję na to naciągnąć 215/40 tył oraz 205/40 przód.
Idzie też do mnie serduszko w nowej skórze, lecz bez multi.
Zastanawiam się nad odmalowaniem środka felgi, rotoru. W gre wchodzi albo srebrny(jak jest) albo jakiś lekki grafit. Orientuje się ktoś z Was gdzie w pobliżu wykonają mi takową usługę i jaki jest mniej więcej koszt pomalowania 4 sztuk ? Moze byc PW
Pozdrawiam
Dzisiaj przejechałem się odebrać małe co nieco pod Częstochowe :
nawet kotełu się spodobały
Są to niemieckie repliki motorsportów, bo jak wiadomo ori nie wychodziły w takiej konfiguracji
Przód 8j tył 9,5j, planuję na to naciągnąć 215/40 tył oraz 205/40 przód.
Idzie też do mnie serduszko w nowej skórze, lecz bez multi.
Zastanawiam się nad odmalowaniem środka felgi, rotoru. W gre wchodzi albo srebrny(jak jest) albo jakiś lekki grafit. Orientuje się ktoś z Was gdzie w pobliżu wykonają mi takową usługę i jaki jest mniej więcej koszt pomalowania 4 sztuk ? Moze byc PW
Pozdrawiam
Kaper, cały w poler nie, nie, nie
w sumie nadchodzący sezon tak przelatam, teraz zostało kupić gumy, nie wiem czy dystansu jakiegoś na przód nie bedę potrzebował... przednie felgi są takie jak te rondelle a tam od gwintu po2mm luzu były tylko, zobaczymy jak tutaj będzie, jak tak samo to dupne 1cm dysie ;p
w sumie nadchodzący sezon tak przelatam, teraz zostało kupić gumy, nie wiem czy dystansu jakiegoś na przód nie bedę potrzebował... przednie felgi są takie jak te rondelle a tam od gwintu po2mm luzu były tylko, zobaczymy jak tutaj będzie, jak tak samo to dupne 1cm dysie ;p