Brak jednej śruby w poduszce to niestety ale wcześniejszy właściciel próbował zawias z tjuningować i mu wylatała i nie mógł jej włożyć a co do lamp przednich BH to zrób je od nowa bo w środku jest za dużo silikonu bezbarwnego co bardzo widać . Zastosuj czarny silikon i tyle aby tylko uszczelnić . Ogólnie widze że dbasz o nią . Pozdro
Daro Siem-ce staram się dbać,choć momentami mam dość,ale gdy na nią spojrzę to mi jakoś przechodzi
Tak właśnie myślałem,ale nie byłem pewny lampy muszą poczekać,bo mam kolejny problem,gdy wcisnę mocniej gaz to słyszę takie "buczenie" i dopiero po chwili auto zaczyna się odpychać ale nie tak jak wcześniej.Po prostu zrobiło się mułowate na każdym biegu,czyżby sprzęgło się ślizgało czy może wysprzęglik nie domaga ?
Jakby to było sprzegło czy wysprzęglik to widziałbyś że wchodzi szybciej na obroty a nie przyspiesza,daj sie komuś najlepiej przejechać albo nagraj filmik bo takie wróżenie przez forum,równie dobrze może byc coś z osprzętu jakiś czujnik.
Na benzynie tez buczy?Były przypadki że reduktor z gazu buczał
na benzynie nie sprawdzałem,jutro zobaczę.Jechał dzisiaj znajomy mechanik i stwierdził,że to sprzęgło.I rzeczywiście na obroty wchodzi szybciej a jechać za bardzo mu się nie chcę.
Sprawdzałem dziś na benzynie jest to samo na 99% jest to sprzęgło,więc w najbliższym czasie wpadnie nowy komplet.I mam do was pytanie jakie sprzęgło kupić i na zwrócić uwagę ?
Pablow Dzięki,zobaczymy co czas przyniesie.Poznaje ją i rzeczywiście to moja klapa
Moja rada zamów w sklepie zwykły zestaw i do dwu masy bo na 90 % masz zwykłe sprzęgło no chyba że jesteś pewny po ściągnięciu skrzyni jedź do sklepu i kup SACHS
Orientowałem się trochę w temacie i e34 bez klimy miały jedno mas a z wersje z klimą dwu mase.Kupie cały nowy komplet Sachsa i wymienię pod koniec Stycznia.Jeszcze raz dzięki za pomoc
Problem został rozwiązany dziś wpadł nowy komplet sprzęgła i auto dalej śmiga co mnie bardzo cieszy z auta jestem zadowolony bo zrobiłem ostatnio trochę dłuższą trasę bo aż 600km,i jak dla mnie beta jest wygodna i ekonomiczna,nigdy bym nie przypuszczał,że za 120 zł zrobię 600km.Na wiosne chcę zregenerować układ kierowniczy bo już mnie strzasznie denerwuje
Daku pisze:Orientowałem się trochę w temacie i e34 bez klimy miały jedno mas a z wersje z klimą dwu mase.Kupie cały nowy komplet Sachsa i wymienię pod koniec Stycznia.Jeszcze raz dzięki za pomoc