Witam, mam takie pytanko,; czy upchne stylingi 63 9x19" ET 48 10x19" ET 45 do e46 sedana bez gwinta i jakie by tam musiały by być opony.
(teraz mam 8,5 i 9,5 et 30 17'' i jakoś daje rade )
Dopiero szykuje się do kupna opon a dokładnie przód 225/35 a tył 235/35. Zastanawiałem się nad przodem 215 a tyłem 225, lecz padło na 225/235. Do tego bd rolować nadkola tylne i jakieś dystanse założę (około 15mm na stronę)
Tylko że u mnie nie będzie, mam jeszcze całe ori zawieszenie w dobrym stanie, a poza tym mam
nie miłe doświadczenia z obniżonego poprzedniego auta wiec na pewno gwint nie wleci i tu się właśnie zastanawiam jak to będzie u mnie wyglądało
Na początku 2-3 miechy też będę bez gwintu (jakieś sprężyny obniżające zapodam). Może okaże się że bd zadowolony ze sprężyn i gwint nie wpadnie. Co do dystansów to chce zapodac z 10-15mm bo styling 63 ma wysokie osadzenie ;( Zrolowane nadkole + styling 63 + dystans = przekocur
Ja smigam na tych felgach i faktycznie, bez gwintu bedzie to wyglądac smiesznie - tak jak u mnie na poczatku z 2 strony slyszalem ze w sedanie ponoć nadkola są mniejsze i może być problem ...