Siemano. Mały upload! Auto poszło niżej na spręzynach AP, tuleja dyfra poli- w końcu ją wymieniłem. Stara to był szrot. Nowa felga, hamulce i wiele innych, o których zapomniałem. Auto śmiga, dbam na tyle na ile mnie na to stać Pozdrawiam Maniaczków
Fajnie się autko prezentuje na drodze Aczkolwiek felga faktycznie za mała Na 17" było by dużo lepiej a komfort byłby ten sam. Tak jak producent zaleca do E36 ( przynajmniej większosci )
Ok, będę zmniejszał;) Pomyślimy nad inną felgą... Jednakże trochę później. Przede mną jeszcze dużo innych ważnych rzeczy do zrobienia Powoli do przodku. Jak już zmienie to także na wzór AC. Jakoś jara mnie ta felga
ponoć alfa na teście zderzeniowym nie zdążyła nawet do ściany dojechać... I w alfie ponoć jak w Lidlu - co tydzień coś nowego To zamykać temat - nie ma i nie było się nad czym spuszczać
ponoć alfa na teście zderzeniowym nie zdążyła nawet do ściany dojechać... I w alfie ponoć jak w Lidlu - co tydzień coś nowego To zamykać temat - nie ma i nie było się nad czym spuszczać
Trochę się mylisz bo stan tego compakta powalał
pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT