[E36] Kanapa Sedan a Touring

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Piet
Zaawansowany forumowicz

[E36] Kanapa Sedan a Touring

Post autor: Piet »

Mam pytanie czy kanapa od Touringa podejdie pod Sedana ? Mam w miare tanio wychaczyć kanape tył w skórze w dobrym stanie ale nie wiem czy będzie pasować ;/
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

szwagier miał w e36 z tyłu kanape z turasa, pasować pasowała, tylko w turasie pasy z tyłu są jak się nie myle standardowo , przy słupkach także to jest chyba jedyne niedogodnienie :neutral:
Obrazek
Piet
Zaawansowany forumowicz

hmm.. musze dorwać jakiegoś Turasa i Cupete na spocie w sobote popatrze może coś podejdzie do mnie bo do sedana patrząc po allegro praktycznie wogóle nie ma a jak jest to nie biała i jeszcze zniszczona ;/ jeszcze zastanawiam się nad Cupetą jak tam jest
KAERZET
Małopiszący

Post autor: KAERZET »

Nie do końca tak kolorowo jest... Wszystko zależy jaki masz typ kanapy u siebie. Ja sam przerabiałem ten temat i miałem lipe z tego tytułu że miałem kanapę 2 częściową i nie pasowała w zaczepach inne siedzisko itp itd... Ale są w sedanach dzielone i ostatnio na szocie widziałem właśnie taką oby z turasa... Więc zobacz jak u Ciebie to wygląda bo u mnie niestety lipka i kanapa poszła na handel

o coupecie zapomnij bo na 100 nie siądzie Ci ;/
Ostatnio zmieniony 2015-02-21, 16:58 przez KAERZET, łącznie zmieniany 1 raz.
KaeRZet
Piet
Zaawansowany forumowicz

No ja wlasnie nie mam dzielonej wiec widze ze lipa z skory poki nie znajde do sedana
ODPOWIEDZ