Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dante182 pisze:Milo bylo poznać każdego Mam nadzieję ze teraz spoty się jakies zaczną
xardax pisze:Miło było Was poznać
Czekam na następne spoty
Chłopaki mi także było miło Was poznać , pogadać i pooglądać wasze bawary Dzięki ,że wpadliście i mam nadzieję ,że będziemy się spotykać teraz częściej.. Super ,że pojawiają się nowe mordy jak i stare pyski
Jak będziecie mieli jakieś pomysły na kolejne spoty to rozwijajcie je w tym temacie Na bank coś zawsze razem wystrugamy
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
slawekb pisze:dzisiaj nie udało mi sie pojawić, ale mam nadzieje że następnym razem dam rade pozdrowienia dla wszystkich
no Sławcio liczymy na ciebie nastepnym razem...
Moja propozycja to spotkać się tego dnia powiedzmy o 16.00 pod samolotem i wspólny wyjazd do Gliwic. Jest to świetna okazja aby spotkać się ze starymi znajomkami oraz zintegrować się z resztą BTS-u , o dobrym uczynku już nie wspomnę
Co wy na to? Bo ja się wybieram..