[E34] 525i Daily American Car by Kaper // Aerodynamikpaket
zderzak jest M.E.G.A ! Uwielbiam takie graty A co do lamp to tak jak gamek pisze raczej wolałbym BH ale.. oklej lampy a jak nie będzie pasić to zerwiesz... Zobaczymy
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
rozglądałem się za gwintem na sam przód i znalazłem chłopa co takie coś robi:
http://olx.pl/oferta/gwintowane-zawiesz ... 7Pe3x.html
idzie fajnie posadzić auto nie to co na tatesco (przynajmniej w E34) Co sądzicie ? Są jakieś wady takich 'samoróbek' ?
Z nowości to to
Nie chce mi się już komentować takich czynów bo bym musiał puścić konkretną wiązankę. Ktoś ma jakiś pomysł jak to tymczasowo zatuszować ? jakieś glinki albo coś ? rysa jest głęboka tak jak widać
http://olx.pl/oferta/gwintowane-zawiesz ... 7Pe3x.html
idzie fajnie posadzić auto nie to co na tatesco (przynajmniej w E34) Co sądzicie ? Są jakieś wady takich 'samoróbek' ?
Z nowości to to
Nie chce mi się już komentować takich czynów bo bym musiał puścić konkretną wiązankę. Ktoś ma jakiś pomysł jak to tymczasowo zatuszować ? jakieś glinki albo coś ? rysa jest głęboka tak jak widać
Co do tego gwintu to w sumie czemu nie... jak jest dobrze zrobiony to czemu nie teoretycznie tam się nie ma co zepsuć. Jedynie wycieknąć może amor - ale przecież tak jak pisze w ogłoszeniu - mogę samemu dać mu amor więc jak np. kupię pewny amor ? zobaczymy jeszcze jest czas.
Ktoś mi powie, jak w E34 wygląda sprawa z us'ami ? chce wsadzić żarówkę 2 włóknową ale trzeba oprawki i wtyczki. Nie chce robić dodatkowej żarówki tak jak robiłem w E36. Słyszałem, że z tylnej lampy idzie podmienić w E36 a jak w E34 ? ktoś coś wie na ten temat ? Albo gdzie w pobliżu kupię takie oprawki i wtyczki ?
ekran LCD muszę coś wymyśleć z tą zaślepką bo jak ona wejdzie na zatrzaski to potem, żeby ją sciągnąć to trzeba wszystkie listwy sciągać i z tyłu takie ząbki pozaciskać żeby wyskoczyła. A przecież nie będę jeździł z tą blendą 365 dni w roku (tylko jakieś 300) także cały czas kombinuję co i jak żeby szło łatwiej zdejmować te blendęPablow pisze:ten plastik na zderzaku z napisem BMW ma jakąś ukrytą opcje? xD wyskoczy stamtąd jakiś AK40?
lusterka m5 mi się osobiście jakoś specjalnie nie podobają poza tym ceny zabijają. Najbardziej mi się podobają przedliftowe ale jako, że mam auto polift to zostawiam takie jakie są.whucrew pisze:przydały jakieś lepsze lusterka
Ktoś mi powie, jak w E34 wygląda sprawa z us'ami ? chce wsadzić żarówkę 2 włóknową ale trzeba oprawki i wtyczki. Nie chce robić dodatkowej żarówki tak jak robiłem w E36. Słyszałem, że z tylnej lampy idzie podmienić w E36 a jak w E34 ? ktoś coś wie na ten temat ? Albo gdzie w pobliżu kupię takie oprawki i wtyczki ?