za wiele tu nie pisze powiem tylko tyle ze mam niby ten moduł, syrenę pod prawa lampa w metalowej skrzynce, pilota niema myślałem ze to jest jakoś razem z pilotem bo na piloci mam 3 przyciski a jak zamykam centralkę to dioda mruga najpierw przez kilka sekund szybko a potem mruga zadziej ale mruga wydaje mi sie ze alarm sie zbroi a potem dziala ale otwieram drzwi siedząc w aucie nic maskę tez nic i bagażnik tez nic
ok wiec tak sprawdziłem kilka rzeczy nie wiem dalej czy czujniki na masce i bagażniku działają i czy sa podpięte troszke zimno zeby szukać kabli ale zrobiłem tak bo mam schowek z podłączeniem pod centralkę i nie byl podpięty, podpoiłem ale ten suwak nie byl w zamku i jak otwarłem schowek to zaczoly mrugać kierunki i światła długie czyli cos pradzi
Tak jak wczesniej pisalem.bmw to moj drogi samochud na zadkie wypady a.szpera to tylko na jakis czas bo wpadnie spowrotem orginalny dyfer bo bede robil negatyw na tyle
a u mnie wpadła nowa zabawka a mianowicie sprzałem stary dupowóz do pracy i mam takiego oto Bmw e36 Touring hahaha dupowóz ma tylko służyć na dojazd do pracy i na jakieś małe wypady oszczędne a siedzi w nim 90km 1.8 TDS Hahaha DIZELEK