[E39] Pablow`owe Orientblau e39
Jak nie jak tak
https://www.youtube.com/watch?v=lmAi0F2LF0o
Fajny bajer ale w touringach faktycznie troszkę bardziej problematyczne jeśli chodzi o prawidłowe funkcjonowanie!!!
https://www.youtube.com/watch?v=lmAi0F2LF0o
Fajny bajer ale w touringach faktycznie troszkę bardziej problematyczne jeśli chodzi o prawidłowe funkcjonowanie!!!
Da się przeprogramować GM5 żeby otwierała się klapa z pilota a nie tylko szyba. Dodatkowo trzeba założyć sprężynki na teleskopy żeby odpychały klapę w początkowej facie otwierania. Z racji że w turingach klapa jest większa zakładam że trzeba założyć odpowiednio mocne sprężyny (lub dwie na teleskop) i ewentualnie założyć mocniejsze teleskopy. Wszystko do zrobienia tylko trzeba się z tym troch pobawić. Jak znajdę odpowiednie sprężyny to pewnie zaadoptuje ten pomysł do swojego touringa. Może kolega PABLOW się podzieli informacjami jakie sprężynki zamontował?
-
- Zaawansowany forumowicz
kupiłem sobie z firmy IMPEX
IMPEX *KLIK*
Tabela * KLIK*
kupiłem: o oznaczeniu 2S19032
chłopaki dokładnie wiedzą o co chodzi jak się powie że do BMW.
do e46 powinno być 1S19032 zielone. mam takie dwie więc jak ktoś by chciał to odstąpie albo dam na testy
musiałem kupić siłowniki nowe bo ori się nie rozkręcają aa no i musiałem dać 2 niebieskie bo na 1 się nie otwierało do tego odbojniki z "wystrzałem" muszę kupić i będzie działało idealnie
-
Panowie, szukam skór do mojej, znalazłem fajne tylko że szare, ma ktoś może zdjęcie albo chociaż widział i wypowie się jak to wygląda w zestawieniu z czarnym kokpitem? oczywiście boczki byłyby czarne + skóra w szarym. Przeszedłem internety w prawo i w lewo ale nie umiem znaleźć zdjęcia z takim kompletem pomożecie?
-
-
- Małopiszący