[E36] 320i Limousine by KOWAL
whucrew, dzięki za miłe słowa
lotki nie zmienie dopóki nie upoluje gt classa z przedłużeniem
Narazie z zewnatrz to tak jak pisałem, ringi out, lepszy spas, wywalenie 320i z klapy, uzupełnienie paru pierdołek, listwy boczne szerokie, znaczek na maske no i zastanawiam się nad camberami na tył narazie
dalej zobaczymy co wyjdzie, zastanawiam się nad rolowaniem tyłu, ma ktoś maszynkę i by się tego podjął?
lotki nie zmienie dopóki nie upoluje gt classa z przedłużeniem
Narazie z zewnatrz to tak jak pisałem, ringi out, lepszy spas, wywalenie 320i z klapy, uzupełnienie paru pierdołek, listwy boczne szerokie, znaczek na maske no i zastanawiam się nad camberami na tył narazie
dalej zobaczymy co wyjdzie, zastanawiam się nad rolowaniem tyłu, ma ktoś maszynkę i by się tego podjął?
no ambitnie, ambitnie ale na ten sezon raczej nie ma szansAlexof pisze:Ori class na tył.. Bardzo ambitnie ale i jak na każdym sedanie robi niesamowitą robotę!
Dzisiaj zostały zrolowane tylne ranty w nadkolach oraz minimalnie wyciągnięte błotniki. Wkońcu nic nie przyciera
Bałem się, że po tej operacji lakier popęka lub wyjdzie, że auto było szpachlowane ale jest pozytywnie, błotniczki zdrowe
Zdjęcie może zbyt wiele nie ukazuje ale na żywo coś tam widać.
Zostało jedynie zwiększyć negatyw z tyłu i pokręcić gwintem
Pozdro !
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Do coupe by sie znalazl za 2800+KW, ale do sedana bedziesz mial troche ciezko...KOWAL pisze: lotki nie zmienie dopóki nie upoluje gt classa z przedłużeniem
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Małopiszący
Daku pisze:Fajna furka ten kolor jest mega zajefajny jedyne co mi nie pasuje to lotka,ale to twój wóz i tobie ma się podobać
Dzięki ! mi po fotkach też ta lotka nie pasowała ale na aucie jak dla mnie wygląda bombon !
Pampik1991, no widuje już z tydzien twojego turasa na bema przy swiatlach i zycze mu dobrze dzięki !
aż tak grubo to nie jest, wszystko wymaga spasu a co do niebieskich to narazie się oglądali i sam jestem ciekaw kiedy się dowaląszczepciu pisze:jest GRUBOOO!! Tylko czy niebieskie nie rzucają sie o ten tył??
nagroda przyznana
Ostatnio zmieniony 2015-03-13, 11:24 przez KOWAL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Małopiszący
dzięki za miłe słowa chlopcy
Pampik, trup odholowany?
W aucie cały czas coś się dzieje, wlecial na krótki czas setup zimowy, a jutro biorę się za odświeżenie polerki w motorsportach.
Zaciski otrzymały mój ulubiony kolor, do grafitowej budy wg mnie zgrywa się dobrze, aczkolwiek jest słabo widoczny pod felgą.
Wyleciały również "ringi" (taśma smd) a ich miejsce zastąpiły USy. Chciałem zobaczyć jak się bedą prezentować w dymionych kierunkach, jest ładnie. Wykorzystałem przełączniki zabudowane przez poprzedniego właściciela w lampach w celu przełączania: Postój - US. Metoda na pieseła...
Przyszła również pewna paczuszka.
schowek z dwoma dodatkowymi miejscami na "guziczki"
oraz OBC 18
Ostatnio znalazłem osłony na amortyzatory do kolejek.
Tak jakoś pomyślałem o gwincie w aucie, żeby go zabezpieczyć na zimę. Materiał jest solidny, wkońcu kopalniane amory chroni ciekaw jestem czy zdałoby to egzamin, zobaczę zimą.
(przymiarka na szybko, da się go lepiej założyć)
Narazie to tylę, pozdrawiam i do zobaczenia w sobote !!!
OCZKO !!!
PS: Kupię ładne klosze lamp Bosch oraz Moduł Check z wtyczkami (Check Control Module) PW
Pampik, trup odholowany?
W aucie cały czas coś się dzieje, wlecial na krótki czas setup zimowy, a jutro biorę się za odświeżenie polerki w motorsportach.
Zaciski otrzymały mój ulubiony kolor, do grafitowej budy wg mnie zgrywa się dobrze, aczkolwiek jest słabo widoczny pod felgą.
Wyleciały również "ringi" (taśma smd) a ich miejsce zastąpiły USy. Chciałem zobaczyć jak się bedą prezentować w dymionych kierunkach, jest ładnie. Wykorzystałem przełączniki zabudowane przez poprzedniego właściciela w lampach w celu przełączania: Postój - US. Metoda na pieseła...
Przyszła również pewna paczuszka.
schowek z dwoma dodatkowymi miejscami na "guziczki"
oraz OBC 18
Ostatnio znalazłem osłony na amortyzatory do kolejek.
Tak jakoś pomyślałem o gwincie w aucie, żeby go zabezpieczyć na zimę. Materiał jest solidny, wkońcu kopalniane amory chroni ciekaw jestem czy zdałoby to egzamin, zobaczę zimą.
(przymiarka na szybko, da się go lepiej założyć)
Narazie to tylę, pozdrawiam i do zobaczenia w sobote !!!
OCZKO !!!
PS: Kupię ładne klosze lamp Bosch oraz Moduł Check z wtyczkami (Check Control Module) PW