Jutro odbieram wahacz z piastą i w przyszłym tygodniu mam nadzieję, że już stanie na kołach.
Letnie opony już idą

whucrew pisze:Olek widzę ,że grubo działasz! I fajnie, hamulce to podstawa.. dla mnie wszystko na plus po za kierą.. jak się nie podoba serce to osobiście wolałbym sportową z multifunkcją która jakby nie patrzeć też jest dość rzadka..
http://allegro.pl/bmw-3-e46-kierownica- ... 32616.html
Nawet się na ten temat nie wypowiadam i wysłałem maila, że jak cokolwiek będzie nie tak z oponą odsyłam ją od razu z powrotem. Na pierwszy rzut oka jak ściągnąłem te paski nic nie widać.Malaj pisze:Jak opony byly spiete opaska a nie sklejone tasma to zwroc uwage czy nie przeciely ci wewnetrznych rantow ja mialem taki przypadek i trzymaly cisnienie ale po zalozeniu na auto powietrze uciekalo, dlugo myslalem co jest przyczyna i musialem je odeslac
U mnie tez nie bylo na poczatku widacAlexof pisze:Nawet się na ten temat nie wypowiadam i wysłałem maila, że jak cokolwiek będzie nie tak z oponą odsyłam ją od razu z powrotem. Na pierwszy rzut oka jak ściągnąłem te paski nic nie widać.Malaj pisze:Jak opony byly spiete opaska a nie sklejone tasma to zwroc uwage czy nie przeciely ci wewnetrznych rantow ja mialem taki przypadek i trzymaly cisnienie ale po zalozeniu na auto powietrze uciekalo, dlugo myslalem co jest przyczyna i musialem je odeslac
Szczerze, ostatnio planowałem, że już niedługo wyjedzie, że może tydzień, że w kwietniu. Teraz dałem datę, gdzie przynajmniej mam szansę zdążyć haha. Co do zlotu btsu to jeżdżę co roku od pierwszego zlotu ale jeszcze nigdy nie miałem okazji dojechać swoim autem, bo zawsze coś hahawhucrew pisze:Co ty?! Chyba nie jest tak zle?? Mam nadzieję ,że się spotkamy na zlocie BTS-u ??Alexof pisze:Planowany wyjazd na 2017 haha