[E36] Compi by PRIMO
Compact jeździ ma sie dobrze ostatnio kolejny serwis olejowy, wymieniony filtr oleju,powietrza, paliwa i kabinowy(wkońcu dmuchawa ma moc) wszystko z Mann'a:)
W sobote znikło ładowanie okazało sie po rozebraniu że skończyły sie szczotki w alternatorze. Wpadły nowe szczotki z regulatorem napięcia firmy HELLA, dla potomnych ludzie którzy piszą że da sie regulator wymienić bez wyciągania alternatora mają troszke pobudzoną fantazje.
Założyłem również zimowe koła i gwint poszedł do góry... Do kół wpadły dekielki troszke inne niż ori >
W grudniu jeszcze chce wymienić uszczelke pod wtyczką w dyfrze i olej w nim,
łącznik elastyczny między skrzynią, a wałem
oraz zbiorniczek wyrównawczy przy chłodnicy
później zaczynam poszukiwania nowej atrapy grilla...
W sobote znikło ładowanie okazało sie po rozebraniu że skończyły sie szczotki w alternatorze. Wpadły nowe szczotki z regulatorem napięcia firmy HELLA, dla potomnych ludzie którzy piszą że da sie regulator wymienić bez wyciągania alternatora mają troszke pobudzoną fantazje.
Założyłem również zimowe koła i gwint poszedł do góry... Do kół wpadły dekielki troszke inne niż ori >
W grudniu jeszcze chce wymienić uszczelke pod wtyczką w dyfrze i olej w nim,
łącznik elastyczny między skrzynią, a wałem
oraz zbiorniczek wyrównawczy przy chłodnicy
później zaczynam poszukiwania nowej atrapy grilla...
NO SPEED NO FUN
No wiesz Ty co??whucrew pisze:A co do kół zimowych to widzę ,że forumowiczów trzymają się ostatnio żarty
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
wrzuce całość jak porządnie go wymyje wkońcu i skręce gwint bo przód troche za wysoko stoi nawet jak na zimowy setupMystic888 pisze:Daj foto calosci, a nie takie spy foty
Wiem z przodu strażna koza... Pójdzie w dół troche bo nawet jak na zime za wysoko stoi ):)
tak to w całości sie prezentuje >>
NO SPEED NO FUN
Korzystając wkońcu z dobrej pogody wpadły głosniki z hertza :]
Wypolerowałem felgi i skreciłem gwint
Przed:
Po:
I Compi znowu sie prezentuje tak
Dyfer sie pocił już jakiś czas z pod czujnika prędkości, więc dostał nowy czujnik z ASO, uszczelke czujnika i nowy uchwyt, nowy olej z castrola 75w-90 , nowe podkładki pod korek wlewu i spustu
Sory za jakość zdjęć Ale nic lepszego nie miałem pod reką
Wypolerowałem felgi i skreciłem gwint
Przed:
Po:
I Compi znowu sie prezentuje tak
Dyfer sie pocił już jakiś czas z pod czujnika prędkości, więc dostał nowy czujnik z ASO, uszczelke czujnika i nowy uchwyt, nowy olej z castrola 75w-90 , nowe podkładki pod korek wlewu i spustu
Sory za jakość zdjęć Ale nic lepszego nie miałem pod reką
NO SPEED NO FUN