[e46] 325 by RAVEN ( Styl. Alpina)
Kolebka, Takie Foto lubię !:P
A tu Foto z ostatniej walki w garażu
Oprócz gwintu Wpadły jeszcze nowe górne mocowania amortyzatorów Przód + Tył Firmy Lemforder ;]oraz krótsze łączniki stabilizatora od AP
A tu już zamontowany przód :]
Jutro Przytargam dystanse i poskładam wszystko do kupy posadzę nisko i zobaczymy co z tego wyjdzie
A tu Foto z ostatniej walki w garażu
Oprócz gwintu Wpadły jeszcze nowe górne mocowania amortyzatorów Przód + Tył Firmy Lemforder ;]oraz krótsze łączniki stabilizatora od AP
A tu już zamontowany przód :]
Jutro Przytargam dystanse i poskładam wszystko do kupy posadzę nisko i zobaczymy co z tego wyjdzie
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
A więc nie pojawiło się kilka problemów które w szybkim tempie zostały ogarnięte
Dystans 10 mm na przód okazał się niewypałem więc wpadło 15mm i znacznie lepiej to wygląda ...na tylną oś wpadło 20 mm zamiast 15 mm dystansu i teraz wygląda przednio (przynajmniej dla mnie). Kolejnym problem ukazał się w gwincie nie dało się nisko zejść więc po przeczytaniu kilku forów i własnych przemyśleniach wyjelismy górna sprężyne(ta mała )i strzał w dziesiątkę jest nisko i pozostała możliwość regulacji poczekam aż gwint się ułoży i będą dalsze regulacje
Dystans 10 mm na przód okazał się niewypałem więc wpadło 15mm i znacznie lepiej to wygląda ...na tylną oś wpadło 20 mm zamiast 15 mm dystansu i teraz wygląda przednio (przynajmniej dla mnie). Kolejnym problem ukazał się w gwincie nie dało się nisko zejść więc po przeczytaniu kilku forów i własnych przemyśleniach wyjelismy górna sprężyne(ta mała )i strzał w dziesiątkę jest nisko i pozostała możliwość regulacji poczekam aż gwint się ułoży i będą dalsze regulacje
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
Teraz pozostało odpicowac, wymyć, wyszorować i udać si w plener na jakieś foto tylko gdzie? . W połowie roku planuje jeszcze kilka zmian w wyglądzie, sam jestem ciekaw jak wyjdzie
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
German, jak strzele jakieś fajne foto to dodam; )
A tu zdjęcie ustrzelone dziś z telefonu:)
A tu zdjęcie ustrzelone dziś z telefonu:)
Ostatnio zmieniony 2015-04-01, 16:48 przez RAVEN, łącznie zmieniany 1 raz.
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
-
- Małopiszący
Są różne profile z przodu jest większy ;] nowe opony już w drodze