Powiem Ci - dobrze wygląda na tym czarnym kole... zaczyna mi się te auto podobać. Nie musisz tego brać do siebie ale ja bym wywalił z przodu te ringi i zdrapał folie albo przyciemnił jeszcze przód.
ps: a co to tam wisi pod tylnym zderzakiem
Nad ringami cały czas sie wacham zeby je wywalic bo mi sie podobaja a z drugiej strony tez fajnie by bylo bez z tym jeszcze zobacze. przód chyba przyciemnie troche nie tak jak tyły tylko lekko dla kontrastu ale wiadomo problemy z miskami sa a unas sie czepiaja jak nie wiem co
ps. to cos na zderzaku to czarna kaczka (Taki Swag) ;p w belgi taki znak rozpoznawczy tuningowców,
Kiedy znajdę się na zakręcie redukcja but i odcięcie
nie widzę lepszej opcji jak dla mnie... przyciemniłem tylko wokół soczewki a drogowe zostawiłem w chromie... ładnie z pomarańczkami się komponowały. A ringi nie wahaj się wywalić !
Jak dla mnie wszystkie zmiany na plus Zaczyna super wyglądać.. Daj zdjęcie jak ringi świecą po przyciemnieniu ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew pisze:Jak dla mnie wszystkie zmiany na plus Zaczyna super wyglądać.. Daj zdjęcie jak ringi świecą po przyciemnieniu ?
Ringi minimalnie gorzej świecą ale tylko ja to zauważam bo pedant jestem na takie rzeczy nałożyłem jedna grubsza warstwę spreyu i wygląda to tak. Ringi mam ccfl temu się prawie nic nie zmieniło nie wiem jaki był by efekty na ori kolorze ringow
Smiri pisze:ampy od M chodziło mi ze biało czerwone ;D
To nie są ori lampy, ale są bardzo ładne! Mówie tak nie dla tego ,że też takie mam
Znasz może producenta tych lamp?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dawno się nic nie działo ale dziś BMW poszło 1,5Cm w dół + wymieniłem wkońcu śruby na osłonie miski olejowej. Następnie to będę migacze boczne zmieniła na dymione orginalne te szerokie + za nowa felga się oglądam ale to niespodzianka ;p