[E91] Family Car by PRIMO :)
Zastanawiam się dlaczego, więc Ty zalożyłeś ten temat;):*PRIMO pisze:jakby ktoś miał jeszcze obiekcje czyje jest 330i :]
[url=http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f29aca19cdd0.jpg]Obrazek[/url]
- Ksawer
- Maniak forumowy
Karolka pisze:Zastanawiam się dlaczego, więc Ty zalożyłeś ten temat;):*PRIMO pisze:jakby ktoś miał jeszcze obiekcje czyje jest 330i :]
[url=http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f29aca19cdd0.jpg]Obrazek[/url]
No właśnie
Śliczne wozidełko Karolko
Koła jednak wróciły do poprzedniego właściciela, dwie felgi były spawane, a trzeciej nie dało sie wyważyć. :mur:
Jutro jade po następne koła :hyhy:
Co do hamowni, wykres jest z hamowni inercyjnej więc może nie pokrywać sie z rzeczywistością.
Polecono mi żeby automat shamować na obciążeniowej hamowni.
Zadzwoniłem do Czerwionki firma RoCar i po usłyszeniu że to BMW i w automacie Pan z hamowni odmówił mi hamowania, ponieważ on twierdzi że BMW w automacie nie da sie pożadnie shamować nawet obciążeniówka i że nie bedzie mi wróżyć z fusów. Gość hamował porządne fury po ponad 500koni więc może ma racje ? Zna ktoś ten temat z hamowaniem automatów ?
Jutro jade po następne koła :hyhy:
Co do hamowni, wykres jest z hamowni inercyjnej więc może nie pokrywać sie z rzeczywistością.
Polecono mi żeby automat shamować na obciążeniowej hamowni.
Zadzwoniłem do Czerwionki firma RoCar i po usłyszeniu że to BMW i w automacie Pan z hamowni odmówił mi hamowania, ponieważ on twierdzi że BMW w automacie nie da sie pożadnie shamować nawet obciążeniówka i że nie bedzie mi wróżyć z fusów. Gość hamował porządne fury po ponad 500koni więc może ma racje ? Zna ktoś ten temat z hamowaniem automatów ?
NO SPEED NO FUN
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
W Czerwionce maja spore pojecie o hamowaniu samochodow.
Zapytaj gosci z Katowic z Dynosoftu. Rozmawialem z nimi odnosnie programu do e61 i mowil ze bedzie auto 2 razy hamowal, wiec jakis patent na automaty ma.
Zapytaj gosci z Katowic z Dynosoftu. Rozmawialem z nimi odnosnie programu do e61 i mowil ze bedzie auto 2 razy hamowal, wiec jakis patent na automaty ma.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
DSCF0146 by Sebastian Zając, on Flickr
DSCF0138 by Sebastian Zając, on Flickr
DSCF0150 by Sebastian Zając, on Flickr
DSCF0138 by Sebastian Zając, on Flickr
DSCF0150 by Sebastian Zając, on Flickr
NO SPEED NO FUN