[E36] 320i Limousine by KOWAL
Ksawer, dzięki, dzięki
Panowie, przyznać się, który spuścił mi wiatr z rolek.........
Dzisiaj miałem przykry incydent, mianowicie jak podchodziłem po pracy do auta na netto w Radlinie jakichś 2 łepków dziwnie czaiło się przy furmance, pomyślałem, że po prostu się im spodobała i sobie oglądali ale jak się okazało musieli zostawić po sobie jakiś ślad...
Nie oglądałem auta tylko wsiadłem i pojechałem...
Wracając koło strefy w rydułtowach na zakręcie opona zjechała z felgi, jak się okazało na wszystkich kołach nie było zakrętek na wentylach i po przyjrzeniu się w każdym z pozostałych 3 kół było mało powietrza...nie mam pojęcia czy to ludzka głupota, zawiść czy ki....
zjechałem odrazu na parking, szczęście w nieszczęściu felga nie oberwała aż tak bardzo, jednakże minimalne otarcia na rancie są, bylo to przy prędkości około 60km/h...
Także jeśli widzicie, że ktoś kręci się koło Waszego wozu zanim ruszycie przyjżyjcie się dokładnie.
Pozdro !
Panowie, przyznać się, który spuścił mi wiatr z rolek.........
Dzisiaj miałem przykry incydent, mianowicie jak podchodziłem po pracy do auta na netto w Radlinie jakichś 2 łepków dziwnie czaiło się przy furmance, pomyślałem, że po prostu się im spodobała i sobie oglądali ale jak się okazało musieli zostawić po sobie jakiś ślad...
Nie oglądałem auta tylko wsiadłem i pojechałem...
Wracając koło strefy w rydułtowach na zakręcie opona zjechała z felgi, jak się okazało na wszystkich kołach nie było zakrętek na wentylach i po przyjrzeniu się w każdym z pozostałych 3 kół było mało powietrza...nie mam pojęcia czy to ludzka głupota, zawiść czy ki....
zjechałem odrazu na parking, szczęście w nieszczęściu felga nie oberwała aż tak bardzo, jednakże minimalne otarcia na rancie są, bylo to przy prędkości około 60km/h...
Także jeśli widzicie, że ktoś kręci się koło Waszego wozu zanim ruszycie przyjżyjcie się dokładnie.
Pozdro !
Ze szczególnym okrucieństwem jest dożywocieApsikE30 pisze:Jak bym takiego dorwał to 25 lat bym dostał
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
SIEMA SIEMA !!!
Dzisiaj w bmce wymieniony został olej na MOTUL 5w40 wraz z filtrem oleju bosch, swiecami denso oraz wpadła wkładka filtra powietrza od simoty.
Ponadto odebrałem od tokarza tylne rolki. Zostało "zwiększone et" poprzez stoczenie mięsa felgi o 4mm.
Jest lepszy spas i wreszcie nic nie przyciera.
Parę fotek !
i pod bloczkiem!!!
Pozdrawiam
Dzisiaj w bmce wymieniony został olej na MOTUL 5w40 wraz z filtrem oleju bosch, swiecami denso oraz wpadła wkładka filtra powietrza od simoty.
Ponadto odebrałem od tokarza tylne rolki. Zostało "zwiększone et" poprzez stoczenie mięsa felgi o 4mm.
Jest lepszy spas i wreszcie nic nie przyciera.
Parę fotek !
i pod bloczkiem!!!
Pozdrawiam
No właśnie kolego! Kiedy się ustawiamy na cykanie?? Gadamy coś z Sebą ?? Bo nie mogę się doczekać kiedy ją wkońcu obejrzeKOWAL pisze: z czasem i na porządne foty przyjdzie pora
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Kiedy tylko zechcesz Kubusiu masz nr. telwhucrew pisze: No właśnie kolego! Kiedy się ustawiamy na cykanie?? Gadamy coś z Sebą ?? Bo nie mogę się doczekać kiedy ją wkońcu obejrze
trzeba się zgadać i ustawić wkońcu, teraz w week jade na Łódź ale może przyszły ? zobaczymy
a co do zdjęć to myślę, że na dniach dodam coś "grubszego"