[E36] 320i Limousine by KOWAL
I po tych zdjęciach tylko potwierdziłem swoją teorię jak bardzo mi tutaj usy nie pasują
Ale foty kozak, szczególnie podoba mi się bezpośrednio na wprost od boku.
Pozdro!
Ale foty kozak, szczególnie podoba mi się bezpośrednio na wprost od boku.
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
http://www.aso-bmw.pl/product/view/id/35924/KOWAL pisze:PS: KUPIE emblemat BMW 82mm na mache
whucrew,
Witojcie !
Temat troszkę podupadł więc go odświeżę, w autku na razie konkretnych modów brak lecz ma się bardzo dobrze. Pali, jeździ i skręca nawet
Trwa także zbieranie paru gratów
Ostatnio niestety zastał mnie taki widok
jak się okazało wąż wodny z reduktora oparł się o kolektor wydechowy i się z czasem przepalił, więc następnego dnia zostało to ogarnięte "na wyczucie", bez zrzucania kolektora ssącego.
Autko pojeździło 2 dni i gdy podjechałem na przegląd pech chciał , że akurat wtedy znów się delikatnie rozciekło. Przegląd nie podbity a awaria jak była tak jest.
Bez zastanowienia telefon do Darkae36 i Olka i ogarnianie. W drodze do Olka garażu niestety znów...
Wąż spadł całkiem z trójnika no i wielkaaa kałuża. Olo mnie zholował
...i zaczęła się dłubanina !
Przy okazji czyszczenie przepustnicy, odmy, odłączenie podgrzewania przepustnicy.
Wszystkie cybanty zostały sprawdzone a układ chłodzenia zalany płynem i odpowietrzony.
Dzieki dareke36 i Olek za pomoc, było śmiesznie
następnego dnia z autka zniknął emblemat
zdecydowanie na gładko jest lepiej !
Pozdrawiam i przepraszam za jakość zdjęć.
Witojcie !
Temat troszkę podupadł więc go odświeżę, w autku na razie konkretnych modów brak lecz ma się bardzo dobrze. Pali, jeździ i skręca nawet
Trwa także zbieranie paru gratów
Ostatnio niestety zastał mnie taki widok
jak się okazało wąż wodny z reduktora oparł się o kolektor wydechowy i się z czasem przepalił, więc następnego dnia zostało to ogarnięte "na wyczucie", bez zrzucania kolektora ssącego.
Autko pojeździło 2 dni i gdy podjechałem na przegląd pech chciał , że akurat wtedy znów się delikatnie rozciekło. Przegląd nie podbity a awaria jak była tak jest.
Bez zastanowienia telefon do Darkae36 i Olka i ogarnianie. W drodze do Olka garażu niestety znów...
Wąż spadł całkiem z trójnika no i wielkaaa kałuża. Olo mnie zholował
...i zaczęła się dłubanina !
Przy okazji czyszczenie przepustnicy, odmy, odłączenie podgrzewania przepustnicy.
Wszystkie cybanty zostały sprawdzone a układ chłodzenia zalany płynem i odpowietrzony.
Dzieki dareke36 i Olek za pomoc, było śmiesznie
następnego dnia z autka zniknął emblemat
zdecydowanie na gładko jest lepiej !
Pozdrawiam i przepraszam za jakość zdjęć.
Kurcze a ja miałem nadzieję że ktoś mi w końcu powie ile wysokości mają eckeny. . mógłbym wtedy realnie ocenić możliwość ich założenia. . No ja cie rozumie z tymi eckenami. . Są super ale przy glebie tracą sens..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..