Wracając do tematu sobotniego POM... bo ktoś tam wiem ze sie wybiera. Wiec moze zeby nie poniewierac sie miedzy fiatami i fordami gdzies z boczku sie ugadamy
Ja będę na pewno. Co do miejsca to może tutaj https://goo.gl/maps/i4yMO przy światłach przy makro w kierunku katowic jest zatoczka i komis może tutaj.
Co do godziny jak wam pasuje.
Tel do mnie jak coś to 794000002
Mnie zatoczka pasuje. Godz proponuje 21. Bo jesli faktycznie ma być tyle ludu co zapowiedzialo sie na fb to będzie bieda z wciśnięciem sie plus jeszcze czas na bojki
Jak wskazuje "temat" tutaj umawiamy się na nasze spoty które odbywają się co sobotę o 17.00 na "Piekle" . POM to nie jest spot BTS`u dla tego proszę o nie zaśmiecanie wątku.
Umawiam sie tu z członkami btsu na spotkanie ma zatoczce. A gdzie nas licho poniesie to juz chyba nie jest wazne ? Wiec uwazam ze to miesci sie jak najbardziej w temacie. Jak bym zalozyla osobny temat to tez by bylo zasmiecanie. Wiec to jest raczej odpowiedni temat. Wszyscy jestesmy z bts i wszyscy mamy BMW a w temacie nie jest zaznaczone SPOTY BTS PIEKLO wiec nie widze problemu.
claudiaaa pisze:Umawiam sie tu z członkami btsu na spotkanie ma zatoczce. A gdzie nas licho poniesie to juz chyba nie jest wazne ? Wiec uwazam ze to miesci sie jak najbardziej w temacie. Jak bym zalozyla osobny temat to tez by bylo zasmiecanie. Wiec to jest raczej odpowiedni temat. Wszyscy jestesmy z bts i wszyscy mamy BMW a w temacie nie jest zaznaczone SPOTY BTS PIEKLO wiec nie widze problemu.
Po pierwsze są to użytkownicy forum a nie członkowie.
Po drugie spot był o 17.00 i nikt z was nie był a niby jesteście z BTS`u i to jest spot ZAGŁĘBIA.
Po trzecie POM nie jest inicjatywą klubu BTS Team Śląsk.
Koniec tematu a każde inne niepotrzebne robienie OT będzie nagradzane.