rozporka jest dobrze zalozona. do silników 4 garowych benzynowych jest wlasnie taka. w druga strone jej nie zalozy bo jest wyciecie na mocowanie kabli no i rozporki wiechers sa łączone zawsze na lewym kieluchu.
blackfly pisze:rozporka jest dobrze zalozona. do silników 4 garowych benzynowych jest wlasnie taka. w druga strone jej nie zalozy bo jest wyciecie na mocowanie kabli no i rozporki wiechers sa łączone zawsze na lewym kieluchu.
witam. wczoraj wziąłem się za wymianę termostatu i płynu w chłodnicy oraz zbiorniczka wyrównawczego (bo mi pękł na zgrzewie, kupiłem nowy zamiennik), powymieniałem wszystko mam nadzieje że dobrze odpowietrzyłem i problem jest taki ... cały czas świeci mi kontrolka braku płynu w chłodnicy, myślałem że czujka padła i postanowiłem ją wymienić a że z lenistwa (może to dobrze a może nie) wymontowałem czujkę ze zbiorniczka na zalanym płynie i ku mojemu zdziwieniu nic się nie wylewało z miejsca po czujniku. Miał ktoś taką sytuacje albo słyszał o czymś takim? Może coś nie tak zrobiłem ....