Hej hej helloł...dawno tu nic nie było pisane ale też dawnonie miałem czasu.
W sumie jako tako nic się nie działo, ale troche się też tego uzbierało!
Zaczynając od nowego roku auto dostało w tylni błotnik niesteyy nagranie monitoring wszystko było ale jakoś według policji nic na nim nie widać (mimo że udeżyła do mnie KIA PICANTO) a co za tym idzie błotnik porysowany i pogięty ( tragedi nie ma, ale jednak). Potem padło aby WKOŃCU przenieść akumlato do bagażnika, i tam też wylądował, następnie chcąc nie chcąć padła sonda lambda – kupno używki ? Bez sensu po poprzednia nie wytrzymała roku, a co za tym idzie padło na "UNIWERSALNĄ" DENSO i jak do tąd nic się z nią nie dzieje auto śmiga, aż miło. Była chwila wolnego postanowiłem wyrzućić z tyłu całkowicie tulejki z gwinta a więc auto poszło znowu niżej.Po "X" latach padło też na wywalenie KATA, a chwile puźniej na wymiana wydechu, bo tylnią puszka dostała stzał i ją roztargało na szwach. Jako, że sezon coraz bliżej trzeba było też odświerzyć koła, malować? Tylko jak...od gadki do gadki padło na PEŁNY POLER ( tak tak musiałem paść na łeb żeby polerować DARKI, jak to jeden mondraliński z 2 stwierdzili z słynnego forum nie będe mówił jakiego) trudno stało się, na tył wpadły chinole jako że trafiła się promocja a u mnie wyjątkowo na tyle opony trzymią się 1 sezon

w między czasie wpadło pare kompletów kółek do odświeżenia od innych

(mam nadzieje że im się podoba). Niestety przy tym obniżeniu zaczęło ocierać o oponke delikatnie bo delikatnie, ale jako że są "naciągi" nie chcialem żeby felga dobiła do błotnika i z pomocą wpadła rolka i razem z chłopakami zrobiliśmy se dzień na myjni, auta dostały odświerzenie lakieru woski i inne a w między czasie rolka zrobiła swoje i nadkola zostały porolowane w paru autach

co tu więcej? Aaaaa...w sumie szewc bez butów chodzi, a co za tym idzie auto dziś doczekało się prania po "X" latach i odzyskało znowu świerzość i porządek. Teraz przymiarzam się do polerki i na to jakiś konkret wosk, choć jak znam swoje widzimisie to pewnie wpadnie powłoka ceramiczna.
Pozdro SEBEK – Klinika Czystego Samochodu