Darek racja, szkoda że hamowni nie będzie, pamiętam lata temu na strefie hamownia była no ale z 2 strony nie można mieć też wszystkiego, chociaż myślę że zainteresowanie też by było, ja bym może sprawdził hebla ;P eheheh
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
dareke36 pisze:mnie ciekawi dlaczego hamowni nie ogarniacie na zlot przecież to bardzo dobra atrakcja no i reklama dla firmy co będzie wykonywać usługę
hamownia zajmuje dużo miejsca , nie mówiąc że trzeba zagospodarować dojazd do niej itd.
już z roku na roku mamy coraz ciaśniej.
Hamownia taka i tak kosztuje ok. 50zł, taka sama opcje organizuje marzok z hamownia na ul. Raciborskiej w Rybniku a nie wpisujecie sie na liste wiec o co chodzi....??
Primo ja byłem dwa razy już i teraz też zapewne pojadę a nie chodzi o to. Zapewne masę osób nie zrzeszonych przyjedzie i nawet z czystej ciekawości by mierzyli auta
dareke36, ale jak piszą że nie ma miejsca, to gdzie ją ustawisz na dachu auta ?^^ Poza tym hamownia to nie wszystko najważniejsze żeby była dobra atmosfera a to już 99% sukcesu
dareke36 pisze:Primo ja byłem dwa razy już i teraz też zapewne pojadę a nie chodzi o to. Zapewne masę osób nie zrzeszonych przyjedzie i nawet z czystej ciekawości by mierzyli auta
pewnie tak ale narazie powierzchnia nas nie puści na hamownie
Co do zbiórki na Crab Radlin ,może by tak w tym roku zmienić trasę dojazdu na Gotartowice ,myślałem jechać na Rybnik i na rondzie za mostem w prawo ul,Obwiednia Południowa ,następnie przejazd koło byłego dworca PKS i w kierunku PKP ul Kościuszki ,kierunek Mediamarkt
myślę że było by fajnie zrobić taki przejazd przez centrum ,a nie bokiem przejechać
co wy na to