[E36] 320I - MadeInSilesia
Troche auto pomodzone, średnio w moim guście ale przynajmniej właściciel wie jakie błędy popełnił! Do zobaczenia i miło było pogadać i poznać!
Parę fotek:
pozdro!
Parę fotek:
pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Wybacz za te slowa ale dla mnie ten samochód to jedna wielka porażka.... Tylne nadkola to chyba jakaś parodia... Szpachla popękana, przejechana chyba palcem i jeszcze ten kształt o ile można go tak nazwać... Smiech na sali po prostu.
"Lakier" na samochodzie klapa totalna... Plakatówkami jestem w stanie lepiej to pomalowąć...
I jeszcze ten tylny wydech... No płakac się chce czego te auto się doczekało...
I Spotowe zdanie " rodzicom się NIE ma podobać "... Dorośnij chlopie i spojrz co zrobiłeś z samochodem który nie musiał tak "skonczyc" ....
"Lakier" na samochodzie klapa totalna... Plakatówkami jestem w stanie lepiej to pomalowąć...
I Spotowe zdanie " rodzicom się NIE ma podobać "... Dorośnij chlopie i spojrz co zrobiłeś z samochodem który nie musiał tak "skonczyc" ....
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Podpisuje sie pod tym.SebaE36 pisze:Wybacz za te slowa ale dla mnie ten samochód to jedna wielka porażka.... Tylne nadkola to chyba jakaś parodia... Szpachla popękana, przejechana chyba palcem i jeszcze ten kształt o ile można go tak nazwać... Smiech na sali po prostu.
Ale zwykle tak jest, ze jak samochod nie ma nic do zaprezentowania to trzeba okleic jakimis gownami, tablice przyczepic na tytyrytce i wsadzic 4ry wydechy, bo przeciez 2.0 ma tyle spalin, ze zwykla dwururka nie ogarnie. Smiech i zal.
Nadkole rozwalone, ale jest gleba. Brawo!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
marcin94, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej wyjdz bo ja wyraziłem tylko swoją opinię. I pewnie teraz ten post zostanie usunięty lub tez dostanę czerwony paseczek, no ale bywa. Dla mnie ten samochód to kibel, który mógł skonczyć inaczej. No ale niestety. Także marcin94, wyjdź stąd lepiej...
-
- Małopiszący
To może ja dodam na koniec małe sprostowanie
Każdy ma swój wybór i tak jak pisałem połowa będzie na "Tak" a połowa na "Nie"
Wystarczyło przeczytać post kolegi Alexof który jako jedyny był w stanie ze mną OSOBIŚCIE porozmawiać i wyjaśnić co zepsułem a co można poprawić i dlaczego tak zostało to zrobione. Na zlocie nikt nie miał takiej odwagi
a na koniec dwie sprawy
nie wiedziałem że ktoś wziął dosłownie żartobliwe że ma się nie podobać rodzicom
dla mnie wystarczy że dzieciakom na osiedlu się podoba są w stanie przyjść pogadać powiedzieć że fajnie bo to sprawia najwięcej radości
Każdy ma swój wybór i tak jak pisałem połowa będzie na "Tak" a połowa na "Nie"
Wystarczyło przeczytać post kolegi Alexof który jako jedyny był w stanie ze mną OSOBIŚCIE porozmawiać i wyjaśnić co zepsułem a co można poprawić i dlaczego tak zostało to zrobione. Na zlocie nikt nie miał takiej odwagi
a na koniec dwie sprawy
nie wiedziałem że ktoś wziął dosłownie żartobliwe że ma się nie podobać rodzicom
dla mnie wystarczy że dzieciakom na osiedlu się podoba są w stanie przyjść pogadać powiedzieć że fajnie bo to sprawia najwięcej radości
-
- Małopiszący