Rok Istnienia BMW TEAM ŚLˇSK :)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Aaaaaaaaaaa nie jade !! :P myslalem ze ktoras dziewczyna mnie zaprosi a ty mi tu z takim czyms wyskakujesz haha
olka

Post autor: olka »

ale chyba zadna z pan nie jedzie sama ;)
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

dobra adam moge cie przygarnac zaufaj mi bedzie ci cieplutko :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
adamwsb

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nastepny !!!!!!!! Ile was jest wy zarazo ????????????????????? Apokalipsa !!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

mondziole ty nie boj sie pogadam z zawiasem i nic ci sie nie stanie nie bedzie tak zle :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

Obrazek
adamwsb

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak wy 2 sie zgadacie to ja kupuje pas cnoty !!
olka

ajj co na tym forum sie mozna dowiedziec :P hehehe Adam jak zwykle strzela haselkami z Czesia :P
adamwsb

Sory ale ja sie zaczynam naprawde obawiac tego wyjazdu
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Nie ma sie czego bac bo zawias powiedzial ze nie jedzie... :) Bo nie chcemy zrobic palenia w Sosnowcu tylko znowu u siebie :P
bociek

Post autor: bociek »

HEHE :D takie pytanko :D o kotorej spotykamy sie na miescu w zarkach :?: :?: ja bym 15 proponowal :D
olka

paru osobom tak wczesna godzina nie pasuje. z tego co wiem to Ania pracuje ;) takze o 15 moglby byc wyjazd ewentualnie.
bociek

hehe :d mi to tam obojetne :D i tak jeszcze jade na terning driftu popatrzec :D wiec napiszcie jak cos ustalice :d bo musze jeszcze zadzwonic do goscia i podac godz o ktorej bedziemy i ile osob bedzie :D
przemek

Post autor: przemek »

Oczywiscie rozumie ze moge dolaczyc do was w tych Gliwicach? chyba ze ktos jedzie z okolic Tychow, Katowic to moge do niego dolaczyc
bociek

Takie pytanko do jadacych na roczke :D Kto ma zamiar przyjechac BRUDNYM SAMOCHODEM :?: :?: :D:D
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

a po co bedziesz myl jak pojedziesz A4 to i tak bedzie brudne

Obrazek
ODPOWIEDZ