Palenie na lotnisku Gotartowice - Relacja
Spotkanie mozna zaliczyc do udanych.Bylo niewiele Bmek ale duzo Dymu!Jak dla mnie to jest najlepsze miejsce na palenie. No i mysle ze trzeba Regularnie co miesiac sie spotykac wlasnie w tym miejscu! Jest spokoj
zmienilem troche temat - T
zmienilem troche temat - T
Megaaaaaaaaa spotkanie chlopaki wiedza co to znaczy latac Emki wymiataly ale KISOL tez pokazal klase Pozdro dla niego
Filmik zmontowany, podkladu muzycznego nie dawalem bo muzyka jest warkot naszych BM'ek i zadna muza go nie zastapi.
Jest tylko jeden problem, filmik w pelnej wersji zajmuje ok 1 giga bo jest w jakosci DVD i dzwiek 6 kanalowy. Moze nagram z 2 kopie i posle po lepkach i chetni sobie odegraja??? W ten sposob unikniemy tez dostania sie filmiku w niepowolane rece bo proszono mnie tez o to aby nie bylo widac nr.rejestr. na filmiku a to ciezko zrobic kiedy auto lata to w prawo to w lewo . mysle ze jezeli to zalatwie w ten sposob to bedzie lepiej tymbardziej ze kazdy odtwarzacz DVD raczej posiada i moze to obejzec na duzym ekrania a jak ma dobre kino domowe to moze sie poczuc jakby tam byl . Komu nagrac plytki???
Jest tylko jeden problem, filmik w pelnej wersji zajmuje ok 1 giga bo jest w jakosci DVD i dzwiek 6 kanalowy. Moze nagram z 2 kopie i posle po lepkach i chetni sobie odegraja??? W ten sposob unikniemy tez dostania sie filmiku w niepowolane rece bo proszono mnie tez o to aby nie bylo widac nr.rejestr. na filmiku a to ciezko zrobic kiedy auto lata to w prawo to w lewo . mysle ze jezeli to zalatwie w ten sposob to bedzie lepiej tymbardziej ze kazdy odtwarzacz DVD raczej posiada i moze to obejzec na duzym ekrania a jak ma dobre kino domowe to moze sie poczuc jakby tam byl . Komu nagrac plytki???
Oki zrobmy tak. Pierwsza kopia sie wypala, bedzie to trwalo jakies 1,5godz. zrobie 3 kopie i kto sobie podjedzie ten dostanie plytke bo plytki za friko daje to jeszcze nie bede ich rozwozil . Kisol ty masz zaklepana wiec sie nie stresuj .Dzisiaj od ok.13 (bo teraz jade do Czech,Pietrek jak bym wiedzial gdzie mieszkasz to bym ci podrzucil a tu ani nr.tel .nie mam)bede w domu do ok 18 wiec mozna podjechac, wiecej raczej nie nagram bo plytek nie mam.