Przeglądając internet za kloszami do E39 natknąłem się na coś takiego
http://allegro.pl/krzyze-przyciemniajac ... 53455.html
Powiem szczerze że pierwszy raz o takim czymś słyszę
Czy ktoś bym mógł się wypowiedzieć na ten temat? I jaki jest efekt w rzeczywistości
[E39] Lampy Black Hella
[E39] Lampy Black Hella
[you] uważaj na przejeździe bo Mroziu jedzie
mam takie krzyze ....kupilem i nie zalozylem bo zal mi bylo wiercic w odblysnikach
dodatkowo sa one z metalu co zwieksza wage odblysnika i wplywa na obciazenie pekajacych na potege regulatorow....
efekt takiej przerobki jest super ale wymaga troche pracy i precyzji
krzyze sa glownie na dlugie swiatla - na mijania to zalezy czy masz xenon czy nie wtedy albo przeslona ktora mozna zrobic z puszki po piwie...malujac ja na czarno...albo krzyze jezeli masz zwykle zarowki
dodatkowo sa one z metalu co zwieksza wage odblysnika i wplywa na obciazenie pekajacych na potege regulatorow....
efekt takiej przerobki jest super ale wymaga troche pracy i precyzji
krzyze sa glownie na dlugie swiatla - na mijania to zalezy czy masz xenon czy nie wtedy albo przeslona ktora mozna zrobic z puszki po piwie...malujac ja na czarno...albo krzyze jezeli masz zwykle zarowki
...tak znowu sie czepiam...
Własnie,ten zabieg tez mnie boli.Z dua precyzja da sie wywiercic ale sam fakt tego wiercenia juz bolimam takie krzyze ....kupilem i nie zalozylem bo zal mi bylo wiercic w odblysnikach
Ja mam zwykłe zarówki,z tego co wycztałem to dwa komplety musze kupickrzyze sa glownie na dlugie swiatla - na mijania to zalezy czy masz xenon czy nie wtedy albo przeslona ktora mozna zrobic z puszki po piwie...malujac ja na czarno...albo krzyze jezeli masz zwykle zarowki
I sie zastanawiam .....
[you] uważaj na przejeździe bo Mroziu jedzie