[E46] BMW E46 COMPACT 316TI
- Orzeszek
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Dawno mnie tutaj nie było a pojawiło sie parę małych zmian wizualnych
-wpadła czarna nerka i kierunki zostały obklejone folią Oracal na pomarańczowo
jeszcze myślę nad zrobieniem dymionych lamp przednich oraz obklejeniem halogenów na żółto i co o tym myślicie ???
Zmiany nie są za duże ale za niedługo auto będzie na sell więc już nie będę w niego inwestować
Niby pierdoły ale auto moim zdaniem o wiele lepiej sie prezentuje
-wpadła czarna nerka i kierunki zostały obklejone folią Oracal na pomarańczowo
jeszcze myślę nad zrobieniem dymionych lamp przednich oraz obklejeniem halogenów na żółto i co o tym myślicie ???
Zmiany nie są za duże ale za niedługo auto będzie na sell więc już nie będę w niego inwestować
Niby pierdoły ale auto moim zdaniem o wiele lepiej sie prezentuje
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
- Orzeszek
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
German, Pomarańcze zrobione na próbę na żywo wyglądają lepiej i jak narazie zostają bo mi sie ta odmiana podoba (tamte kierunki były białe i nie pasowały do ciemnych lamp co widać wyżej na forum) ale zobaczymy na jak długo
M E R O, Soczewka i xenon to szkoda roboty w tym aucie jedyne co może wpadnie to ringi Halogeny zostają seryjne !!!
Z tego auta i tak nie będzie już żadnego projektu ponieważ jeżdżę nim teraz dużo i mam zamiar go dać na sell a kupić coś z lepszym potencjałem i silniczkiem mocniejszym wtedy będę myślał o jakimś ciekawym projekcie a jak na razie to zmiany robię wyłącznie z nudów ponieważ auto w serii mi sie opatrzyło. Alę dzięki za słowa krytyki i szczerości.
marcin94 Myślę ze wsi nie robię i nie jestem najgorszym autem na forum
M E R O, Soczewka i xenon to szkoda roboty w tym aucie jedyne co może wpadnie to ringi Halogeny zostają seryjne !!!
Z tego auta i tak nie będzie już żadnego projektu ponieważ jeżdżę nim teraz dużo i mam zamiar go dać na sell a kupić coś z lepszym potencjałem i silniczkiem mocniejszym wtedy będę myślał o jakimś ciekawym projekcie a jak na razie to zmiany robię wyłącznie z nudów ponieważ auto w serii mi sie opatrzyło. Alę dzięki za słowa krytyki i szczerości.
marcin94 Myślę ze wsi nie robię i nie jestem najgorszym autem na forum
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia