Witam!!!
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem E39 530D z fabrycznym M Pakietem z 2002 roku. Na razie nic nie modyfikowałem, choć w planach mam ściemnienie szyb i czarną fele i może kiedyś czarną tapicerkę.
[E39] Bunia by lysywujta
[E39] Bunia by lysywujta
Ostatnio zmieniony 2015-08-08, 15:46 przez lysywujta, łącznie zmieniany 19 razy.
auto fajne tak jak jest teraz robi wrażenie, porządna dobra e39 z m pakietem i dobrym motorem
ale ciemne felgi to na pewno nie te.. musiałbyś jakieś dobre 19" kupić by to wyglądało
chcesz czarną tapicerkę? moim zdaniem szara skóra w dobrym stanie jest czymś czego ludzie szukają.. szczególnie do czarnego auta
szyb też nie przyciemniaj, chyba, że wszystkie delikatnie, a nie tylne a la smołą pomazane
może na początek jakieś oleje, filtry, trochę mechaniki, może lepiej ogarnąć zniszczone listwy na zderzakach, kupić jakieś fajne wycieraczki welurowe
ale ciemne felgi to na pewno nie te.. musiałbyś jakieś dobre 19" kupić by to wyglądało
chcesz czarną tapicerkę? moim zdaniem szara skóra w dobrym stanie jest czymś czego ludzie szukają.. szczególnie do czarnego auta
szyb też nie przyciemniaj, chyba, że wszystkie delikatnie, a nie tylne a la smołą pomazane
może na początek jakieś oleje, filtry, trochę mechaniki, może lepiej ogarnąć zniszczone listwy na zderzakach, kupić jakieś fajne wycieraczki welurowe
W ostatnim czasie naprawiona dzięki rękom sąsiada pompka spryskiwacza na szybę przednią . Metoda przez odkręcenie nadkola po lewej stronie . Pompkę wystarczyło obstukać i nasmarować WD i sika teraz jak szalona.Podciągnięty również ręczny ,bo słabo trzymał. Teraz jest ok.Powoli trzeba się zabierać za wymianę płynów ustrojowych i filtrów.
Ogarnąłem też listwy na zderzakach. Wystarczył plak do opon , bo były uwalone pastą tempo.
Ogarnąłem też listwy na zderzakach. Wystarczył plak do opon , bo były uwalone pastą tempo.
16.10.15 wymieniony został olej w silniku na Castrol Edge FST 5W30, filterek Bosch, oraz płyn hamulcowy ATE SL 6. Jeszcze trzeba wykasować inspekcję zgodnie z instrukcją i gotowe.
"Wyłączyć zapłon .
Wcisnąć i przytrzymać przycisk od kasowania przebiegu
Ustawić przełącznik zapłonu w pozycji 1.
Po 5 sekundach pojawia się OIL SERVICE albo INSPECTION razem z informacją reset albo re
Zwolnić przycisk
Wcisnąć i przytrzymać przycisk
Po kolejnych 5 sekundach informacja reset zaczyna migać.
Zwolnić przycisk
Ponownie nacisnąć i puścić przycisk
Wyświetlony został nowy okres przeglądu.
Nacisnąć i puścić przycisk END przeglądu.
Wyłączyć zapłon
"Wyłączyć zapłon .
Wcisnąć i przytrzymać przycisk od kasowania przebiegu
Ustawić przełącznik zapłonu w pozycji 1.
Po 5 sekundach pojawia się OIL SERVICE albo INSPECTION razem z informacją reset albo re
Zwolnić przycisk
Wcisnąć i przytrzymać przycisk
Po kolejnych 5 sekundach informacja reset zaczyna migać.
Zwolnić przycisk
Ponownie nacisnąć i puścić przycisk
Wyświetlony został nowy okres przeglądu.
Nacisnąć i puścić przycisk END przeglądu.
Wyłączyć zapłon
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Fajna czarnula i miło patrzeć że coraz więcej osób kupuje e39 Felgi jak już coś to delikatnie w grafit nie na czarno. Czarny ma już każdy na felgach to raz a dwa czarny strasznie pomniejsza felgę.
Teraz widzę że jednak lotkę muszę przykleić na bagażnik bo leży w szafie 2gi lub 3 rok i nie ma nigdy czasu na to haha. Ty masz 17" felgi ?
Teraz widzę że jednak lotkę muszę przykleić na bagażnik bo leży w szafie 2gi lub 3 rok i nie ma nigdy czasu na to haha. Ty masz 17" felgi ?