BMW e39 by DaveKNW
BMW e39 by DaveKNW
Po sprzedaniu mojej e36 przewinęło się wiele aut innych marek przez moje ręce jednak nic nie zastąpi BMW. Więc wielki powrót myślę że w wielkim stylu.
Zakupiłem BMW e39 2.0 z 1997
przebieg: 252000
VIN: WBADD11080BN34276
Oto kilka fotek po kupnie.
Na dzień dzisiejszy do zrobienia końcówka drążka kierowniczego i do ogarnięcia wizualnego.
Jak ktoś może to prosił bym o rozkodowanie VIN
Zakupiłem BMW e39 2.0 z 1997
przebieg: 252000
VIN: WBADD11080BN34276
Oto kilka fotek po kupnie.
Na dzień dzisiejszy do zrobienia końcówka drążka kierowniczego i do ogarnięcia wizualnego.
Jak ktoś może to prosił bym o rozkodowanie VIN
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Lampy i chlapacze OUT !! no i moim zdaniem dokładka zderzaka przedniego Tragiczna, tym bardziej że z tyłu nie ma. Nie chce Cie kolego stresować ale to auto ma za słaby silnik i ekonomiczny to on nie będzie. Spalanie na poziomie silnik 2.5-2.8. Jak tam podłoga i narożniki ? Nie ma rudej? bo w tych modelach to bardzo popularne.
Bezawaryjnej eksploatacji.
Bezawaryjnej eksploatacji.
-
jak koledzy pisali troszkę rzeczy trzeba by zmienić ale co i jak już zależy od Ciebie
za to wrzuciłbym ori radio, pewnie się zgodzisz że ten jako jeden z nielicznych samochodów bez ori radia wygląda fatalnie aa coś mi ta kierownica nie pasuje w niej...? nie było w nich 4 ramiennych?
co do motoru.. kłamstwo że dużo pali jak jest w dobrym stanie to pali bardzo przyjemne wartości sam mam m52B20TU i jeśli nie jesteś rajdowcem to będziesz zadowolony
za to wrzuciłbym ori radio, pewnie się zgodzisz że ten jako jeden z nielicznych samochodów bez ori radia wygląda fatalnie aa coś mi ta kierownica nie pasuje w niej...? nie było w nich 4 ramiennych?
co do motoru.. kłamstwo że dużo pali jak jest w dobrym stanie to pali bardzo przyjemne wartości sam mam m52B20TU i jeśli nie jesteś rajdowcem to będziesz zadowolony
-
- Kontakt: