[E36] BMW E30 CA
[E36] BMW E30 CA
Witam a wiec tak dzis spisalem nazwy i modele glosnikow i radia jakie chce zamontowac w aucie wiadomo nie jest to sprzet najdrozszy ale tak w miare na moje finanse jakie moge przeznaczyc na CA chcialbym sie dpowiedziec czy warto i czy w polaczeniu jakos dobrze to zagra a wiec mianowicie tak:
Bagaznik SUB JBL GT5-12 275W RMS
Wzmacniacz Car power HPB-602 350W
przed glosniki pod nogi Hertz DSK 165
Radio Pioneer DEH-P4900IB
tyl polka LANzAR VB52
slupek twetery Hertza
Bagaznik SUB JBL GT5-12 275W RMS
Wzmacniacz Car power HPB-602 350W
przed glosniki pod nogi Hertz DSK 165
Radio Pioneer DEH-P4900IB
tyl polka LANzAR VB52
slupek twetery Hertza
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:15 przez e30fast, łącznie zmieniany 2 razy.
o toz to . dobrze zmontuj 13 i fajnie wyglusz zeby nietrzeszczalo nic to zagraja tez fajnie. jak jestes zdecydowany na tefo JBL-a to jak go kupisz wpadnij do mnie pod szkole tak jak Ci mowilem i zobaczymy jak zagra pod tym carpowerem kumpel ma takiego w polowce. do tego wszystkiego sobie dolicz odpowiednie kable. a tak wogole fajna fuche musiales lapnac jak tyle planow masz turbo, fele, sprzet hehehe
no damian ja jestem zadowolony z pracy wiadomo ze nie kupie tego z jednej wyplaty ale po kolei ,Damiano pisze:o toz to . dobrze zmontuj 13 i fajnie wyglusz zeby nietrzeszczalo nic to zagraja tez fajnie. jak jestes zdecydowany na tefo JBL-a to jak go kupisz wpadnij do mnie pod szkole tak jak Ci mowilem i zobaczymy jak zagra pod tym carpowerem kumpel ma takiego w polowce. do tego wszystkiego sobie dolicz odpowiednie kable. a tak wogole fajna fuche musiales lapnac jak tyle planow masz turbo, fele, sprzet hehehe
najpierw kupuje radio za pierwsza wyplate za druga glosniki przod i tak w kolo musze to zrobic tak zeby na wiosne miec juz konkret glebuneg i felunek a turbunek to dodatek
Dodane po 1 minutach:
Krzysiu moze byc te radio ? ma 3 wejscia RCA wiecej danych o tym radyjku tam puzniej bo ide auto skladac i wyjerzdzam na LANS hahahaKrzys pisze:jak nie ma miejsca to nawet sie za to nie bierz. Musisz miec tam to dobrze wygluszone i sztywno umocowane. Jesli tego nie bedzie to 13stki zagraja lepiej niz te 16stki