na ttym etapie auta zmieniłbym felgi polska scena german styl'u jest przelana tymi ACS'ami znalazłbym coś nie oklepanego bo ogladaja zdjecia ze spotkan Germanów tragedia...
PRIMO pisze:na ttym etapie auta zmieniłbym felgi polska scena german styl'u jest przelana tymi ACS'ami znalazłbym coś nie oklepanego bo ogladaja zdjecia ze spotkan Germanów tragedia...
to moze daj propozycje albo zrób swoje auto w lepszym kierunku skoro już prawisz swe wywody chetnie zobacze.
Moim zdaniem te ACSy tutaj leżą idealnie ! Są genialne ! I nie widze potrzeby ich zmiany. Z resztą co wg Ciebie PRIMO, jest nie oklepane? Customy chyba jedynie... Ale ceny powalają...
zawias pisze:to moze daj propozycje albo zrób swoje auto w lepszym kierunku skoro już prawisz swe wywody chetnie zobacze.
prawie swoje wywody bo od tego jest forum i nie zaczynaj tu przepychanki typu "nie odzywaj sie wogóle bo nie masz tak grubej fury..."
SebaE36 pisze:Moim zdaniem te ACSy tutaj leżą idealnie ! Są genialne ! I nie widze potrzeby ich zmiany. Z resztą co wg Ciebie PRIMO, jest nie oklepane? Customy chyba jedynie... Ale ceny powalają...
Genialne auto !
Moga być Customy, cena ? przecież te ACS'y też nie należa do budżetówek chodzi mi oto że jest gruba fura ta felga jest super, jasne... ALe Ryba należy do Syndykatu ,a w germanstylu jest bum na ten wzór, wchodzisz na zdjecia z germanfestu i gruba fura = ACS na rolce
AcS to bardzo dobra felga i ładna. Fakt faktem, że na GF sporo tych felg ale już poza GF na ulicy ciężko znaleźć inne auto z Schnitzerami 3tlg. Mniej oklepane koło ? Tylko customy wchodzą w grę jeśli już. Mi się te koło podoba i nie przejmował bym się, że połowa 'germanów' jeździ na nich.
ps: osobiście mogę powiedzieć, że german style jest nudny i oklepany i doceniam bardziej kogoś jeśli wybiera swój własny styl (co nie oznacza, że GS mi się nie podoba)