blackfly, tak wracalem z Katowic ale nie jechalem do Chybia tylko do Bielska. I zrobilem trase Bielsko - Jastrzebie-Bielsko. Nie istotne!
Pytalem kilka razy czy zestaw bedzie pasowal. Robisz z tym wiec chyba znasz sie na tyle ze tarcza z 318td ma bodaj 228mm a nie 240mm. Jesli przez moje rece przeszly by dziesiatki takich zestawow to raczej nie mialbym problemu z ocenieniem stanu sprzegla i tego czy bedzie pasowac. Pisalem ze nie mialem czasu sprawdzic numerow OEM, ale czulem ze ten zestaw moze sie roznic dlatego pytalem o opinie Ciebie, osoby ktora takie naprawy wykonuje! Jesli tak wykonujesz naprawy to balbym sie zostawiac u Ciebie samochod. Jak masz watpliwosci ze cos moze nie pasowac to moglbys o tym poinformowac a nie idziesz w zaparte. ze pasuje na 100%. Wtedy zdecydowanie sklonilo by mnie to do sprawdzenia numerow. Ale jak widac "Bedziesz Pan zadowolony" Jedz i nie wracaj...
Mam zapisane rozmowy z Toba wiec moge pokazac screeny co pisales
"jak bys jednak chcial zostac przy 5b to mam caly zestaw docisk, tarcze, lozysko i dwumas w idealnym stanie z mojego kompota."
STAN IDEALNY

To byl żart? Okladzina tarczy praktycznie na rowno z nitami...
Zaluje ze nie zrobilem zdjec tego zestawu... Takie sprzeglo jest w cenie zlomu.
Gdybys mnie nie zapewnial o tym, ze wszystko PASUJE to nie siedzialbym prawie 2h w Jastrzebiu jak kołek a potem sobie jeszcze raz robil tam wycieczke.
Szkoda ze nie miales odwagi wyjsc z domu gdy przywiozlem twoj zestaw. Mialem swoj stary w bagazniku i z mila checia pokazalbym Ci roznice w budowie i stanie jakim bylo.
Zaluje ze nie pojechalem jeszcze w ten sam dzien z powrotem z mechanikami i bratem, bo moze udalo by mi sie Ciebie zastac