Witam wszystkich
W sumie to tylko zwykły sedan z 1.8 M43 pod maską, jednak jest to moje pierwsze auto i jak na razie bardzo jestem zadowolony z zakupu.
Po zakupie zrobiłem już podnoszenie szyby bo wyrywało z spinek ramię oraz wymieniłem pompę wspomagania co niestety było niezłym problemem z względu na trudno dostępną pompę W aucie siedzi gwint Ta Technix z tyłu amorki MTS.
Co do wyposażenia jest to golas jedynie elektryczne lusterka i szyby przód, małe OBC.
Plany jakie mam to jeszcze przed zimą zrobienie blacharki na pierwszy strzał idą progi już jest ciężko z podniesieniem auta, no i oczywiście porobienie małych ognisk korozji na przednim lewym błotniku po obtarciu wyskoczyła ruda i z tyłu na pasie pod klapą też coś zaczyna się dziać
VIN: WBACA91050JF11646
Type code: CA91
Model: 318I (EUR)
E-F-R series: E36 4
Series: 3
Type: LIM
Steering: LL
Doors: 4
Engine: M43
Displacement: 1.80
Power: 85 (116 hp)
Drive: HECK
Transmission: MECH
Paint code: 303 - COSMOSSCHWARZ METALLIC
Upholstery code: 1994-03-10
Prod.date: JF11646 CA91 303 0503 3' E36
-
S242 Steering wheel airbag
S401 Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S410 Window lifts, electric, front
S428 Warning triangle and first aid kit
S510 Headlight vertical aim control
S650 Radio BMW Reverse
L801 National version Germany/Austria
S900 Electronic immobilizer
Z zdjęć na razie jedno z czasem dodam więcej jak wybiorę się na jakąś sesje jesienną
[E36] Sedan 318i M43
[E36] Sedan 318i M43
Ostatnio zmieniony 2015-10-21, 06:27 przez Maćkoe36, łącznie zmieniany 1 raz.
Maćkoe36, cos nie gra ci w tej galerii.mogles zaczekac do zrobienia wiecej foto bo
teraz to nic nie wiemy po za tym ze to bmw i czarne,tyle.brak vinu i ladu i skladu.
jednak ze ja tez jestem tu swierzy wiec sie juz nie madruje.gratuluje pierwszego auta i to bmw,bo moje pierwsze bylo 126p wez przyklad z innych galeri.powodzenia
teraz to nic nie wiemy po za tym ze to bmw i czarne,tyle.brak vinu i ladu i skladu.
jednak ze ja tez jestem tu swierzy wiec sie juz nie madruje.gratuluje pierwszego auta i to bmw,bo moje pierwsze bylo 126p wez przyklad z innych galeri.powodzenia