[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Głodek, super zakupy !
A co do fotek to polecam www.pokazywarka.pl - polski hosting, bez zadnych limitow itp Załóż konto i zdjęcia nie zgoną
A co do fotek to polecam www.pokazywarka.pl - polski hosting, bez zadnych limitow itp Załóż konto i zdjęcia nie zgoną
A więc ,na początku tygodnia zabrałem się za montaż całej instalki Hi-Fi ,było trochę pracy nad tym ,trzeba było dorobić trochę kabli ,poprowadzić w ori miejscach pod dywanem kierowcy
Ale się udało
Zostały założone tweetery w maskownicach lusterek
Głośniczki tapicerki drzwi z systemu hi-fi
Głośniki w dachu hi-fi
Głośniki w nogach Hertz ,
Zostało jeszcze
Przykręcić wzmacniacz w ori miejscu -na razie brak odpowiedniego mocowania
Podłączenie 2 wzmacniacza który będzie zasilał subwwofer ,będzie zabudowany w kole ,obudowa się robi ,schowanie wzmacniacza
Plan ma być taki ,że wszystko będzie schowane
Aktualnie jestem na etapie robienia nowych obudów na głośniki w nogach ,stare wyzioneły ducha
Podłączenie by sprawdzić czy działa ,
Tak było wcześniej -totalna kicha
A tak jest teraz
Na bałagan proszę nie patrzeć
Jestem pod wielkim wrażeniem jak to gra ,wczesniej miałem tylko Bass i sopran ,a teraz każdy najmniejszy dzwięk wydobywa się z głośników
Ale się udało
Zostały założone tweetery w maskownicach lusterek
Głośniczki tapicerki drzwi z systemu hi-fi
Głośniki w dachu hi-fi
Głośniki w nogach Hertz ,
Zostało jeszcze
Przykręcić wzmacniacz w ori miejscu -na razie brak odpowiedniego mocowania
Podłączenie 2 wzmacniacza który będzie zasilał subwwofer ,będzie zabudowany w kole ,obudowa się robi ,schowanie wzmacniacza
Plan ma być taki ,że wszystko będzie schowane
Aktualnie jestem na etapie robienia nowych obudów na głośniki w nogach ,stare wyzioneły ducha
Podłączenie by sprawdzić czy działa ,
Tak było wcześniej -totalna kicha
A tak jest teraz
Na bałagan proszę nie patrzeć
Jestem pod wielkim wrażeniem jak to gra ,wczesniej miałem tylko Bass i sopran ,a teraz każdy najmniejszy dzwięk wydobywa się z głośników
Kurcze faktycznie nie pomyślałem o tym ,tez tak zrobięBeleX pisze:wsadz do srodka jeszcze wate + gabke to powiekszy akustycznie komore i bedzie lepiej dla glosnika
Dokładnie to plastikowePiet pisze:drewniane te obudowy ? czy robiłeś z żywicy ?
Trochę było z tym roboty ,whucrew pisze:Ooo ja pier.... ! Szacunek Grzesiek za wkład pracy.. Podziwiam Cię ,że się ci chciało! Ale pewnie efekt jest super! No już zazdroszczę
musiałem według schematu sprawdzać miernikiem ,który kabel głośnikowy gdzie powinien iść
Teraz biore się za zabudowę suba w zapas
Dzisiejsza wycieczka do Mikołowa ,i są ori 17tki teraz tylko zimówki założyć i gotowe
Są trochę przytarte od krawężników ale za tą cene warto są prościutkie nie spawane
przeszlifuje ranty maszynka i bedzie igła