[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Hmmm miałem czarne i mega się gubiły w budzie, może przy Twoim kolorze będzie lepiej!
Pozdro!
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
UzależnienieApsikE30 pisze:Nie usiedzisz w spokoju Głodziu
Pasy na pewno będąPRIMO pisze:może być ciekawie pisz do Ravena zamawiaj pasy z alpiny i GERMAN ci je wykleji
do tego dobra rolka i bedzie soczyście
nad rolkami pomyślę jak te stare moje się sprzedadzą
Dzięki ,staram sie jak mogę i jak fundusze pozwoląProboszcz pisze:Głodek, prześledziłem twoją galerię od początku do dnia dzisiejszego.
Ode mnie dużo szacunku i gratulacje za włożoną prace w ten samochód i jak dziś wygląda.Jestem laikiem w tych tematach,ale dzięki m.in.Tobie nabieram respektu i szacunku do takich projektów.Jeszcze raz bardzo gratuluje i podziwiam
No włąśnie dużo nie dałem ,sprzedający chyba nie wiedział co sprzedajeGerman pisze:Mam nadzieje że nie wysypałeś się z monet bo Ja Bym Tyle Nie Dał
Teraz pany pytanie ,na fotkach po niżej widać jak dokładka została zamontowana ,mi się to nie podoba ,i czy jeszcze zostawic tylni zderzak m-pakietowy ,czy założyć zwykły +dokładka
W miejscach pod halogenami dokładka został zaszpachlowana z zderzakiem ,i czy to tak zostawić ,czy oderwać dokładkę wszystko wyszlifować i przykleić ja tak aby było widoczne łączenie z zderzakiem
ja bym to oderwał. Dlaczego ? bo gdzieś lekko dobijesz do krawężnika - nie mówię, że połamiesz czy coś - i szpachla pęknie i lakier odpryśnie. I tak to będziesz musiał malować (chyba, że znów auto przemalujesz tym razem na srebro żarcik) więc zrób tak jak oryginał był i nie będziesz się musiał przejmować kitem swoją drogą graty za alpine... ja zawsze powtarzałem, że pak fajny ale oklepany a E36 w pakiecie alpiny szczerze to chyba na żywo nie widziałem