e39 540iA Y-Resonator Delete + MG Motorsport str5
I dobrze gadasz. Zadnego ElPiDrzi xDCiapek540 pisze:Zakupów ciąg dalszy
8x NGK BKR6EQUP (4 elektrodowe)
8x Fajka BOSCH
2L Mobil ATF220
Wpadło jeszcze 15L Płynu chłodniczego (brak zdjęcia)
EDIT:
Stwierdziłem że Vka nie zostanie zarażona LPG Dobrze jej na PB98 więc niech tak zostanie!
Obrazek
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
- Ciapek540
- Zaawansowany forumowicz
Wczoraj zrobiłem większy serwis (wymiana: świece/fajki/olej/płyn chłodniczy/filtry)
Chciałem również wymienić płyn wspomagania lecz okazało się że pompa się poci więc trzeba wymienić, oczywiście przy wymianie pompy wpadnie i nowy płyn (oczywiste).
Po głębszych oględzinach mojej Vki (podczas wymian itp) jestem bardzo miło zaskoczony jej stanem.
Oczywiście szukałem egzemplarza tylko w bardzo dobrej kondycji (udało się)
Z ciekawostek to:
Wydech od MG Motorsport już na swoim miejscu
Wpadły jeszcze repliki Stylingów 343 (Ori 20") moje 18"
Koła dupy nie urywają ale na dobry początek mogą być, w późniejszym czasie wpadnie coś konkretnego.
Dodam również link do filmu (z dźwiękiem) w późniejszym terminie. Ponieważ dziś nigdzie się Vką nie wybieram a nie będę pałował na zimnym hehe
Auto uwalone na maxa!! Czeka mnie mega sprzątanie
Wydech na zdjęciach wygląda jak by był zamontowany ze skos (dziwne złudzenie).
Na żywo jest minimalny skos lecz praktycznie go nie widać.
Chciałem również wymienić płyn wspomagania lecz okazało się że pompa się poci więc trzeba wymienić, oczywiście przy wymianie pompy wpadnie i nowy płyn (oczywiste).
Po głębszych oględzinach mojej Vki (podczas wymian itp) jestem bardzo miło zaskoczony jej stanem.
Oczywiście szukałem egzemplarza tylko w bardzo dobrej kondycji (udało się)
Z ciekawostek to:
Wydech od MG Motorsport już na swoim miejscu
Wpadły jeszcze repliki Stylingów 343 (Ori 20") moje 18"
Koła dupy nie urywają ale na dobry początek mogą być, w późniejszym czasie wpadnie coś konkretnego.
Dodam również link do filmu (z dźwiękiem) w późniejszym terminie. Ponieważ dziś nigdzie się Vką nie wybieram a nie będę pałował na zimnym hehe
Auto uwalone na maxa!! Czeka mnie mega sprzątanie
Wydech na zdjęciach wygląda jak by był zamontowany ze skos (dziwne złudzenie).
^^
Wydech OK. Co do alu to moim zdaniem za bardzo nie pasują (widzę, że nie tylko moim)
Dozbieraj i kup coś konkretnego, bo auto naprawdę bardzo ładne
Dozbieraj i kup coś konkretnego, bo auto naprawdę bardzo ładne
Wygląda jakby miał iść bardziej w prawo albo na foto tylko tak wyglądaCiapek540 pisze:Wydech na zdjęciach wygląda jak by był zamontowany ze skos (dziwne złudzenie).
O to koło byłoby idealneDzidek pisze:Ciapus kolo nie pasuje, wsadzaj S95 Obrazek odpowiednie kolo do e39. A tak to e39 piekna i piekny silnik
BMW - Radość z jazdy..
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
- Ciapek540
Artec 5x120 9j/10j
Z ciekawości jadę jutro zobaczyć koła Artec 2x 9j / 2x 10j
Moim zdaniem bardzo przyjemne felgi, wypolerowany parapet zrobi robotę
Co do kół które aktualnie są na samochodzie wpadły tymczasowo za nim znajdę coś odpowiedniego. Co do Stylingu 95 miałem je w moim Compocie i po prostu już się znudziły.
Moim zdaniem bardzo przyjemne felgi, wypolerowany parapet zrobi robotę
Co do kół które aktualnie są na samochodzie wpadły tymczasowo za nim znajdę coś odpowiedniego. Co do Stylingu 95 miałem je w moim Compocie i po prostu już się znudziły.
^^
No powiem Ci, że te wyglądają bardzo dobrze. Tak jak mówisz polerka rantu i będzie GIT
BMW - Radość z jazdy..
- Ciapek540
Żadne 20" na e39. Co do felg wpadły tylko i wyłącznie tymczasowo. Felgi w jakie celuje to 18/19" coś typu właśnie Artec 18"/Rondell 0058 18"/Dare LM 19"/Styling 65. Jednym słowem coś ciekawego z parapetem lub Ori m5.
Oczywiście nie ma mowy o żadnych dużych naciągach opon i solidnej glebie. Zawieszenie jest Mtechnik które bardzo przyjemnie wygląda a jeszcze lepiej się prowadzi. Mam spore doświadczenie z naciągiem typu 215 / 225/35 na 10j 19" i nie widzi mi się to wogóle z V8mką pod maską. Mam zamiar cieszyć się mocą silnika a nie omijać nawet leżące liście na ulicy.
^^
Edit:
Te -20/20 jeszcze mogłoby być niżej ale nic więcej hehe
Oczywiście nie ma mowy o żadnych dużych naciągach opon i solidnej glebie. Zawieszenie jest Mtechnik które bardzo przyjemnie wygląda a jeszcze lepiej się prowadzi. Mam spore doświadczenie z naciągiem typu 215 / 225/35 na 10j 19" i nie widzi mi się to wogóle z V8mką pod maską. Mam zamiar cieszyć się mocą silnika a nie omijać nawet leżące liście na ulicy.
^^
Edit:
Te -20/20 jeszcze mogłoby być niżej ale nic więcej hehe
^^