Planuje zamontować w swoim bolidzie czujniki parkowania,orginalnie nie było.
Moje pytanie dotyczy czy kompletować ori pdc czy może założyć zamiennik?
Drugie pytanie dotyczy chyba wentylatora.Po zgaszeniu auta przez chwile chodzi wentylator albo dmuchawa,jazda miejska bez szaleństw.Czy to normalny objaw czy coś
jest uszkodzone?
[E39] PDC i wentylator
Po wyłączeniu silnika słychać od 10 do 20sek.Jest to tylko w okresie jesień i zima.
Pod podłoga od strony kierowcy jest rurka jakby od webasto(chyba) czasem z tego dymi,sprawdziłem to i to właśnie słychać.Reszta w jak najlepszym porządku.
Ogrzewania postojowego nie mam,więc nie bardzo wiem do czego to służy ustrojstwo.
Pod podłoga od strony kierowcy jest rurka jakby od webasto(chyba) czasem z tego dymi,sprawdziłem to i to właśnie słychać.Reszta w jak najlepszym porządku.
Ogrzewania postojowego nie mam,więc nie bardzo wiem do czego to służy ustrojstwo.
Pod podwoziem od strony kierowcy.Co to ma być nie wiem,pierwszy raz się z czymś takim spotykam.Szukałem info na ten temat,być może ma to dogrzewać czy coś.Nie mam pojęcia z czym mam doczynienia,jak dla mnie archiwum x.
Może ktoś spotkał się z czymś takim i wie co to jest?
Wysłany: Dzisiaj 8:58
Wszystko jest już jasne jak słońce,he,he.Poszperałem dokładniej,poczytałem i nawet był kiedyś taki temat na tym forum.Dogrzewanie silnika.Ta część wyjaśniona.
A co do pdc to chyba nie będę bawił się w orginał.
Może ktoś spotkał się z czymś takim i wie co to jest?
Wysłany: Dzisiaj 8:58
Wszystko jest już jasne jak słońce,he,he.Poszperałem dokładniej,poczytałem i nawet był kiedyś taki temat na tym forum.Dogrzewanie silnika.Ta część wyjaśniona.
A co do pdc to chyba nie będę bawił się w orginał.
Ostatnio zmieniony 2015-11-18, 09:49 przez Kleszcz, łącznie zmieniany 3 razy.