Spokojnie, prędzej czy później wpadnie odpowiednie koło. To tylko kwestia czasu. Jutro jadę zobaczyć te Artec 18" 9j/10j. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Jako że felgi które założyłem na 540stke wyglądały co najmniej kiepsko, to postanowiłem pozbyć się ich tak szybko jak je kupiłem
Akcja zakończona powodzeniem, wpadły Stylingi 65 (repliki oryginalnych kół z e39 m5 (udało się dostać 4x 9,5j) oraz wybrałem się po opony zimowe 4x 245/40/18.
Zdjęcia auta z felgami dodam już po założeniu nowych opon.
Felgi pomalowane w czarny mat, powiem szczerze bandycko wyglądają na czarnej e39.
Ogólnie dodam konkretne zdjęcia auta na nowym setupie, oraz długo wyczekiwany film z dźwiękiem na nowym wydechu.
Wszystko będzie pod koniec tego lub w następnym tygodniu.
Ostatnio zmieniony 2016-01-07, 18:02 przez Ciapek540, łącznie zmieniany 1 raz.
Obiecuje że galeria zostanie uzupełniona Na dniach odbieram prawko i wszystko nadrobię. Zastój ze zdjęciami wynika nawet z takiego głupiego problemu jak brudny samochód i brak możliwości przemieszczania się
Ciapek540, ogólnie to jest super.Ale nie wiem czy nie traci ta fela w tym kolorze do koloru nadwozia.Jakby się zlała z budą.Sam nie wiem?Ale wiadomo robisz pod siebie i jak tobie to pasuje to git.
Powiem szczerze sam byłem przeciwny czarnej feldze na czarnym samochodzie. Lecz ogólnie moim zdaniem fajnie to siadło (taki bandytyzm). Osobiście mi się podoba i na żywo nie zlewa się, przynajmniej ja tak sądzę. W planach mam pomalowanie jej również na czarno lecz połysk a nie mat Zobaczymy co to będzie, czas pokarze
Na żywo tak czy siak auto wygląda o niebo lepiej O wnętrzu nawet nie wspominam
Felgi 4x 9,5J ? Jeśli tak to znam te felgi (sam je miałem brać i już gościu miał je dla mnie zapakowane) i wiem, że to są zonki ale pewnie sprzedawca poinformował Cię o tym co z nimi było