Podsufitka zamontowana bez żadnych uszkodzeń jak coś dla tych co planują wymianę w coupe e46 to podsufitkę wkłada się od pasażera przy full otwartych drzwiach i położonych fotelach można to zrobić nawet bez pomocy drugiej osoby a po za tym wleciała nowa rarytasowa wlepa na przednią szybę i od razu lepiej to wygląda na tle ciemnego słupka podsufitki jak coś mam jeszcze kilka sztuk wlep mfest to pisać na pw
VIII Zlot BMW Team Śląsk zaliczony i udało się zdobyć I miejsce w konkurencji Najładniejsze BMW Zlotu Dzięki za super impreze podobała mi się sprawna organizacja oraz dziękuje wszystkim że tak licznie wybrali mój samochód W przyszłym roku na bank znów się zjawię z całym Klubem BMW Jaworzno
Zasłużona wygrana - Gratulacje Moimi faworytami była E24 na US'ach i twoje E46 ... osobiście stałem w kolejce za rekinem ale to już była kwestia tego, że to był klasyk
Kaper pisze:Zasłużona wygrana - Gratulacje Moimi faworytami była E24 na US'ach i twoje E46 ... osobiście stałem w kolejce za rekinem ale to już była kwestia tego, że to był klasyk
Dzięki wielkie, właśnie najbardziej mnie satysfakcjonuje fakt że publiczność i tak wybrała moje e46 przy takiej konkurencji klasyków ale one miały mimo to osobną nagrodę Grand Prix Zlotu którą otrzymało e12 co z nami przyjechało z Jaworzna
Wkład customowy z soczewką do lamp dotarł wczoraj więc od razu montowałem soczewki do 2 w nocy efekt końcowy bardzo zadowalający (aparat rozświetlił za mocno reflektory w środku na pierwszym zdjęciu)
Jeszcze zostało jechać na ustawienie bo montuje się wkład odkręcając regulacje na maxa tak że nowy zamontowany ale ustawiony tak na oko...