grizzlie pisze:A ja chciałem zapytać czy ktoś odwiedzał MOBIL KLIMAT w Katowicach? Jakie opinie?
ja tam smigam z wiekszymi naprawami i problemow nie ma zadnych,ceny czesci do wyboru ( chcesz lepsze - placisz, chcesz tansze to tez zamontuja ) nie montuje rzeczy o ktorych nie bylo mowy przed naprawa ew. zadzwonia...pan Krystian bardzo fajny czlowiek i rzeczowy
od kiedy pan krystian zawołał za wymiane uszczelniacza w skrzyni więcej niż w ASO tak przestał byc moim polecanym mechanikiem.
[ Dodano: 28 Wrzesień 2010, 21:14 ]
aha, za wymiane odmy w 3,0d zawołał coś koło 200zł...
każdy kto pojedzie do mnie z torxami (bo nie mam), wymienie mu w 10min za darmo
To może i ja dorzucę sprawdzonych magików.
1. Diagnostyka – najlepszy spec jakiego znam to Arek ma swój warsztat w Zabrzu obok salonu KIA (trasa na Sośnicę)
2. Mechanika – Adam z Pyskowic ma swój warsztat oraz Janusz z Katowic (pracownik Bawaria Motors).
Jak kogoś zainteresują ci mechanice to mogę dać namiary.
Sorki za odkopanie tematu, ale jestem tu nowy i nie chcę spamować i zakładać nowego. Korzystaliście może z uslug serwisu przy Chorzowskiej w Katowicach http://www.moto-uslugi.com/warsztat/kat ... niew-speck ? jakieś opinie, sugestie? ewentualnie możecie polecić jakiś niedrogi warsztat w Katowicach. Będę wdzięczny za pomoc