mnie samego ciekawi co byscie wynalezli estetyke moge wymienic wszystko co sie doszukalem ale mechanicznie nie testowalem poza tym delikatnym piskiem/swistem od silnika z przedniej czesci bo odrazu to przykulo moja uwage oraz wujka bo mowil ze w m54b30 tego nie mial no i ten szyberMaver pisze:Ciapek - zastanowiłem się, robimy zakład o zielonego Johnego Walkera i jedziemy go sprawdzać ?
moze ktos zna :)
To jak nie masz kasy to szukaj przedlifta zazwyczaj jest tańszy u niemców o tysiąc euro względem polifta.
Dużo by się znalazło, szczególnie po podpięciu kompa. Ot chociażby dlaczego czujnik pokazuje +50 zamiast prawilnie -40 po awarii itp.
Pisk to może być pasek a on jest spokojnie do 300 tys wieczny potem można myśleć o zmianie.
A może jak z przedniej części silnika to vanos?
Dobra rada mierz siły na zamiary a jak faktycznie upierasz się na polifcie w tej cenie to podać Ci namiary na dobrego mechanika bo na pewno się przyda przez pierwszy rok wymieniania połowy samochodu?
Dużo by się znalazło, szczególnie po podpięciu kompa. Ot chociażby dlaczego czujnik pokazuje +50 zamiast prawilnie -40 po awarii itp.
Pisk to może być pasek a on jest spokojnie do 300 tys wieczny potem można myśleć o zmianie.
A może jak z przedniej części silnika to vanos?
Dobra rada mierz siły na zamiary a jak faktycznie upierasz się na polifcie w tej cenie to podać Ci namiary na dobrego mechanika bo na pewno się przyda przez pierwszy rok wymieniania połowy samochodu?