Jak w temacie mam problem z klockami tylnimi bo nie umiem ich skasować na liczniku.Robię to tak samo jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=G2zdcjU1idk
kolesiowi udaje sie to za 3 razem ale zrobił ja robie tak samo i nie umiem tego skasować. Ma ktoś jakiś pomysł???
Dodam tylko ze komunikat wyskoczył jak skasowałem mikrofiltr a klocki z tyłu są dobre
[E60-E61] Problem z klockami
moze kabel od czujnika ma dosc i masz przerwe w obwodzie ( pracuje on razem z zawieszeniem ) ....tak jak napisal Maver - wymien czujnik
zreszta tak dla pewnosci sciagnal bym kola z tylu i zobaczyl czy klocki rowno zbieraja ( zewnetrzny/wewnetrzny klocek ) bo moze tloczek trzyma i jednak masz wytarte te klocki...z hamulcami zartow nie ma
inna sprawa bo ja nie wiem...E60 podaje ze chodzi o tylne klocki ? pytam bo w E39 jest jeden komunikat na dwa czujniki...ciekaw jestem jak to jest w tych ultranowoczesnych furach
zreszta tak dla pewnosci sciagnal bym kola z tylu i zobaczyl czy klocki rowno zbieraja ( zewnetrzny/wewnetrzny klocek ) bo moze tloczek trzyma i jednak masz wytarte te klocki...z hamulcami zartow nie ma
inna sprawa bo ja nie wiem...E60 podaje ze chodzi o tylne klocki ? pytam bo w E39 jest jeden komunikat na dwa czujniki...ciekaw jestem jak to jest w tych ultranowoczesnych furach
...tak znowu sie czepiam...