330i sedan by zaw1as
90% ludzi nie przygotowuje tarcz do jazdy...a potem jeczenie ze sie pogiely
wymiana i przygotowanie tarcz do jazdy to precyzyjna robota i trzeba sie troche postarac przy zakladaniu i docieraniu tarcz
caly sukces dobrych tarcz w aucie to poprawne zakladanie ( czyszczenie itd ) plus dotarcie tarcz do klockow i bedzie wszystko ok
wymiana i przygotowanie tarcz do jazdy to precyzyjna robota i trzeba sie troche postarac przy zakladaniu i docieraniu tarcz
caly sukces dobrych tarcz w aucie to poprawne zakladanie ( czyszczenie itd ) plus dotarcie tarcz do klockow i bedzie wszystko ok
...tak znowu sie czepiam...
- Ciapek540
- Zaawansowany forumowicz
Uważam że umiem dobrze zamontować tarcze Oczywiście dotarcie tarcz z klockami to sprawa pierwszorzędna Zimmermann sporty polecam, osobiście śmigałem na takich i byłem zadowolony, co do zwykłej wersji jestem jedynie w stanie powiedzieć to co słyszałem oraz to co wyczytałem w internecie. Aktualnie u siebie zamontowałem Textary (tarcze,klocki) jestem bardzo zadowolony z tych hebli
^^
marcin94 pisze:Uważam że umiem dobrze zamontować tarcze Oczywiście dotarcie tarcz z klockami to sprawa pierwszorzędna Zimmermann sporty polecam, osobiście śmigałem na takich i byłem zadowolony, co do zwykłej wersji jestem jedynie w stanie powiedzieć to co słyszałem oraz to co wyczytałem w internecie. Aktualnie u siebie zamontowałem Textary (tarcze,klocki) jestem bardzo zadowolony z tych hebli
ja o textarach slyszalem ze ten sam Kibel co Mikoda
zdan jest wiele , grunt to wlasne pozytywne spostrzerzenia , nie bralem sportow , bo 3.0i jest daleko od Sportowego auta a na tych heblach hamowanie w 10000% wystarczy
witam , dlugo mnie nie bylo... kupilem sobie w miedzy czasie repliki Vossen , gdyz jaram sie 5 ramiennymi felgami takze darujcie sobie hejty
narazie tyle , czekam na Navi 2 Din , na zime wleci gwint i dystanse
narazie tyle , czekam na Navi 2 Din , na zime wleci gwint i dystanse
Ostatnio zmieniony 2015-09-14, 19:02 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
coś tam się dzieje jakis czas temu w Mikołowie 2015r, Sierpień , jakiemuś pajacowi się nudziło...
no ale nie załamując sie , mówie , działąmy swoje
na przód Bilstein b6
potem znowu porażka... Pani z Tychów na wycieczce w Dabrowie górniczej i wymuszenie z jej strony
mówie dobra... idziemy za ciosem , malujemy !
teraz czekam na wymarzone 19stki z e53 styling 63 , a w między czasie rzucam na auto wosk
gereralnie auto już jest pomalowane ale czekam na pogode i felgi , auto jest pomalowane elegancko , nie ukrywajmy , nie kazdy potrafi wycieniować srebro... także do usłyszenia !
no ale nie załamując sie , mówie , działąmy swoje
na przód Bilstein b6
potem znowu porażka... Pani z Tychów na wycieczce w Dabrowie górniczej i wymuszenie z jej strony
mówie dobra... idziemy za ciosem , malujemy !
teraz czekam na wymarzone 19stki z e53 styling 63 , a w między czasie rzucam na auto wosk
gereralnie auto już jest pomalowane ale czekam na pogode i felgi , auto jest pomalowane elegancko , nie ukrywajmy , nie kazdy potrafi wycieniować srebro... także do usłyszenia !