Przemysław Ciejka, Jastrzębie Zdrój
Mogę polecić Czasem trzeba trochę poczekać bo przeważnie na zapisy biorą...
Natomiast omijaj z daleka Auto-Mix z Skrzyszowa...
[E46] Dobry serwis LPG na Śląsku ?
Gucio pisze:Też się zgadzam , może wstecz 3-4 lata temu było lepiej , a teraz mają klienta w 4 literach. Ja sam osobiście w poprzednim samochodzie miałem z nimi coś wspólnego.MIRAS pisze:ja wiem z autopsji że może instalacje to oni chetnie zakładają ale do serwisowania to raczej im sie nie pali i mój szwagier który podesłał im sporo klientów na instalację lpg więcej o nich nie chce słyszeć ,mam na myśli marcar z rybnika.
po zalozeniu byl prolem moze pospiech zle ustawione bylo zadzwonilem kazali przyjechac za 2 tyg a ja powiedzialem ze jutro tam jestem kase wzieli robote niech robia do konca zbytnio nie byli zadowoleni ale po tym wszystkim ich polece bo jest zrobione dobrze bez rzezni pod maska itp pozniej mialem problem ale to wina cewek to zajechalem bez dzwonienia auto postawilem pod garaz powiedzialem co jest nie tak niech sprawdzaja i bez problemowo jak z kazdym kto wykonuje uslugi za nie male pieniadze trzeba stanowczo albo pan ogarniasz albo demontuj i oddawaj kase
http://panoramafirm.pl/%C5%9Bl%C4%85ski ... z_pad.html mogę polecić z czystym sumieniem.Zagazował mi e90 na valvetronicu