Nie póki co pozostaną takie jakie są.. bo bardzo mi się takie podobająLeons pisze:Jeszcze raz to powtarzam że to najlepszy wybór!!! Ranty będziesz polerował?
Hej kochane ludziska
Z braku czasu wiele się nie dzieje ale dzisiaj udało się mi wyremontować hamulce z 330-stki. Po piaskowaniu dostały kolor a pózniej w ruch poszedł zestaw naprawczy:
Cieszy mnie to bo kolejny kroczek do przodu. Chcę w trakcie zimy zebrać i zrobić jak najwięcej bo na wiosnę czeka mnie wiele pracy nad tym autkiem. W planach jest odświeżenie lakiernicze tyłu samochodu , wymiana hebli , wymiana wielu detali itp. Jak się uda to w marcu czeka mnie jeszcze doposażenie sedana. Do remontu czeka licznik , kolumna kierownicza i wiele innych - jest tego tyle ,że nie wiem co i kiedy uda się zrealizować..
Na razie wklejam parę zdjęć moich nowych s32 które raczej na 100 % pozostaną już z autem na zawsze :
Na koniec mam małe pytanko: Mam okazje kupic klocki EBC green stuff. Zastanawiam się na ile polepszają one hamowanie? Warto? Mocno pylą ?
I druga sprawa: S32 są bardzo uciążliwe w czyszczeniu, więc już dawno myślałem o klocka ceramicznych, aby nie pyliły. Czy ceramiczne klocki odbiegają czymś od zwykłych klocków? Jest to równoważny zamiennik ? Chcę utrzymać felgi w czystości ale nie za cenę gorszego hamowania? Polecacie coś w tej sytuacji ?
Z góry dzięki za podpowiedzi