Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dzidek pisze:Widziałem na zlocie na lotnisku
Jest niezła KOSA !!!!!
no dokładnie! Wojtek jak cos robi to zawsze ukreca głowę na ulicy!
Kolejna najnowsza aktualizacja z racji że wpadło trochę modyfikacji:
• Dokładka przedniego zderzaka, wzór AC SCHNITZER zespolona z seryjnym zderzakiem na gładko plus usuniecie dziur w zderzaku po montażu tablicy rejestracyjnej
• Progi M-Pakiet
• Tylny zderzak M-Pakiet
• Nowe koła bo jednak felgi z rantem bardziej mi się podobają
Ładna sucz ,aczkolwiem powiem że szkoda że przednia dokładka jest zespolona z zderzakiem ,ładnie by było osobno ,była by linia z nakładkami progów
ale i tak jest dobrze
wczoraj, czy tam 2 dni temu miałem okazję podziwiać w ruchu od ronda za shellem na bielskiej , kolor miazga, co tu dużo wymieniać, całość urywa dupsko... Jak dla mnie na minus na żywo to ta dwuruuuura, ciut za duże te końcówki, ale reszta mrr
wczoraj, czy tam 2 dni temu miałem okazję podziwiać w ruchu od ronda za shellem na bielskiej , kolor miazga, co tu dużo wymieniać, całość urywa dupsko... Jak dla mnie na minus na żywo to ta dwuruuuura, ciut za duże te końcówki, ale reszta mrr