[E36] 320i Limousine by KOWAL
Siema !!!
Dawno mnie tu było blablabla
Autko pomalutku jest dopracowywane, cały czas coś się dzieje
na pokładzie jakiś czas temu zawitał detal z e39
taka popierdółka, a szczególnie w nocy daje ona ciekawy efekt
Od dawna chodziła za mną irytująca mnie "japa" między noskiem a maską, walczyłem z tym wszystkim sporo czasu ale udało się, jestem zadowolony z efektu. Do tego przy okazji demontażu przodu zawitały lampy w lepszej kondycji, w ktorych zrobilem wczesniej czarna soczewe z przesłoną oraz obrysy.
Cały nosek łącznie ze zderzakiem poszedł w gorę o jakieś 7mm.
kilka fotek z prac:
na dniach obrysy zawitają również na tył.
Teraz pozostało ogarnąć mi wkońcu wadliwy odcinek progu, założyć nakładki i listwy oraz wjechać z bananami.
Pozdrawiam
Dawno mnie tu było blablabla
Autko pomalutku jest dopracowywane, cały czas coś się dzieje
na pokładzie jakiś czas temu zawitał detal z e39
taka popierdółka, a szczególnie w nocy daje ona ciekawy efekt
Od dawna chodziła za mną irytująca mnie "japa" między noskiem a maską, walczyłem z tym wszystkim sporo czasu ale udało się, jestem zadowolony z efektu. Do tego przy okazji demontażu przodu zawitały lampy w lepszej kondycji, w ktorych zrobilem wczesniej czarna soczewe z przesłoną oraz obrysy.
Cały nosek łącznie ze zderzakiem poszedł w gorę o jakieś 7mm.
kilka fotek z prac:
na dniach obrysy zawitają również na tył.
Teraz pozostało ogarnąć mi wkońcu wadliwy odcinek progu, założyć nakładki i listwy oraz wjechać z bananami.
Pozdrawiam
Hej! Bardzo fajnie działasz Dobrze ,że pozbyłeś się tej ''japy'' Lampki tez śliczne. Nie jestem przekonany jedynie do obrysówek ale reszta na ogromny plus
Powiedz mi czy sam przerabiałeś lampkę z e39? Wg przepisu z netu czy po swojemu? Działa jak należy?
Powiedz mi czy sam przerabiałeś lampkę z e39? Wg przepisu z netu czy po swojemu? Działa jak należy?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ciesze sie Panowie, ze sie podoba
Panowie, tak jak napisałem wyżej, i na to przyjdzie pora
z kołami zwlekam z powodu musu montażu nakładek, z nakładkami zwlekam z powodu nadgryzionego zębem czasu progu
naszczęście jutro próg bedzie naprawiony więc coś zacznie się dziać, nakładki czekają polakierowane
chciałem zrobić wszystko w weekend majowy ale niestety nie będzie mnie więc wszystkim zajmę się po weekendzie
pjontka
Cyknąłęm sobie zdjęcia lampki od dareke36, ale tak czy siak wyszło na to, że lampkę przerabiałem po swojemu, wszystko działa jak należywhucrew pisze:Powiedz mi czy sam przerabiałeś lampkę z e39? Wg przepisu z netu czy po swojemu? Działa jak należy?
Miło słyszeć, powolutku do celugamek2 pisze:Fajnie działasz tez czekam az wpadna banany
bananki jakoś wskoczą (mam nadzieję )Kaper pisze:Wszystko na tak ! teraz jestem ciekaw jak upchasz te banany... ale będzie z pewnością syto
Panowie, tak jak napisałem wyżej, i na to przyjdzie pora
z kołami zwlekam z powodu musu montażu nakładek, z nakładkami zwlekam z powodu nadgryzionego zębem czasu progu
naszczęście jutro próg bedzie naprawiony więc coś zacznie się dziać, nakładki czekają polakierowane
chciałem zrobić wszystko w weekend majowy ale niestety nie będzie mnie więc wszystkim zajmę się po weekendzie
pjontka
Alexof ząb czasu, któremu z pomocą przyszedł krawężnikAlexof pisze:Ząb czasu czy krawężnika?
Będzie dobrze.
Wczoraj tylne błotniki zostały ciutkę, odrobinę wypchnięte roleczką z myślą o bananach.
Przymierzyłem też nowe koło na sezon 2k17 -xxr 9,75x4/18''/et20. (joke)
no i najważniejsze, że ruszyły prace nad progiem i błotnikiem
@UP
Siema !
w weekend na aucie z przodu zawitały nowe heble, Mikody GT a klocuszki ferodo premium, hamowanie na etapie "docierania", profilaktycznie... jak to się mówi: przezorny zawsze ubezpieczony.
Pomimo braku nakładek na progach zdecydowałem się w weekend wrzucić rolki na samochód, efekt przeszedl moje oczekiwania ale dodam, że niestety niżej nie będzie, tak jak jest mi się podoba i da się jeszcze jeździć
do takich kół to i zaciski trzebabyło ogarnąć więc poleciały w kolor budy
nakładki na progach zawitają niedługo bo dzisiaj po długim oczekiwaniu kurier przywiózł mi spineczki
a tak to siadło mniej więcej
zaraz pewnie polecą hejty za audi ale jak dla mnie liczy się człowiek i pasja
Pozdro !
Siema !
w weekend na aucie z przodu zawitały nowe heble, Mikody GT a klocuszki ferodo premium, hamowanie na etapie "docierania", profilaktycznie... jak to się mówi: przezorny zawsze ubezpieczony.
Pomimo braku nakładek na progach zdecydowałem się w weekend wrzucić rolki na samochód, efekt przeszedl moje oczekiwania ale dodam, że niestety niżej nie będzie, tak jak jest mi się podoba i da się jeszcze jeździć
do takich kół to i zaciski trzebabyło ogarnąć więc poleciały w kolor budy
nakładki na progach zawitają niedługo bo dzisiaj po długim oczekiwaniu kurier przywiózł mi spineczki
a tak to siadło mniej więcej
zaraz pewnie polecą hejty za audi ale jak dla mnie liczy się człowiek i pasja
Pozdro !
Rondell 0021 'Banany' - chyba jak dla mnie to najpiękniejsze koło 1tlg do E36... Ryje mi beret twój sedan. Nie zważając na szczegóły i niedociągnięcia ale jest to chyba najładniejszy sedan E36 na btś (takie moje zdanie)
Teraz tylko kwestia po ilu mandatach odechce Ci się za brak rejestracji, US w kierunkowskazie i wystających kołach
Pamiętam, że
I JAK PANOWIE ? Słabo ?
Teraz tylko kwestia po ilu mandatach odechce Ci się za brak rejestracji, US w kierunkowskazie i wystających kołach
Pamiętam, że
whucrew pisze: Co do bananów - hmmm - wg mnie motorsporty to był strzał w dziesiątkę . Te banany to by mi leżały jakbyś zjechał z profilem opony.. albo zrobił mega naciągi bo inaczej to koło nie wygląda wg mnie..
PRIMO pisze:Wolałbym motorsporty na rondlach zrobić sie może za szeroko i zrobisz z niej pokrake...
i jeszcze osobiście słyszałem kilka opini co do tego, że banany nie będą tutaj lepiej pasować tak dobrze jak motorsportyGerman pisze:Motorsporty były trafione i to 100 % Rondle nie przemawiaja do mnie zobaczymy jak założysz ale jestem sceptyczny
I JAK PANOWIE ? Słabo ?