[E38] 728 by Danisch ''Czarnula"
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
- Ciapek540
- Zaawansowany forumowicz
Kaper, jakby się ktoś przejmował tą policją Ja wcale nie miałem tablicy na zderzaku i jakoś tragedii nie było Wszystko zależy kto jak bardzo panikuje
Co do wypowiedzi PRIMA oczywiście zgadzam się w 100%tach. Najpierw doprowadź samochód do stanu bardzo dobrego mechanicznie-blacharko-lakierniczo, a później myśl o pierdołach typu Air Ride.
Blenda oczywiście w lakier!
Co do wypowiedzi PRIMA oczywiście zgadzam się w 100%tach. Najpierw doprowadź samochód do stanu bardzo dobrego mechanicznie-blacharko-lakierniczo, a później myśl o pierdołach typu Air Ride.
Blenda oczywiście w lakier!
^^
E tam z tą blachą to pół biedy ja z taką jeździłęm jak już wspomniałem 2,5r, i tylko jedna kontrola z tego powodu, ale za to konkretna haha, całe południe Polski zjeżdzone i mandatu za to nie było ani nic z tych rzeczy. więc nie ma co panikować, polecam zainwestować w pare trytytek żeby zainstalować na szybko zwykłą blache i mieć gadane to się zamknie w 50plnach jako mandatu
Czemu sprzedajesz? I skad ta cena? :O http://olx.pl/oferta/bmw-e38-2-8l-7seri ... 3e091ca301
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Jak widzę te perełki za 20 patyków to mnie mdli skąd wy ludzie te ceny bierzecie i co jest w tych samochodach takie drogie wyjaśnijcie mi to bo nie ogarniam chyba za stary już jestem albo ten świat i ludzie niezbyt równo pod sufitem maja Już nie mówię o cenach części używki plastików itp często przebijają ASO masakra
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
×2German pisze:Jak widzę te perełki za 20 patyków to mnie mdli skąd wy ludzie te ceny bierzecie i co jest w tych samochodach takie drogie wyjaśnijcie mi to bo nie ogarniam chyba za stary już jestem albo ten świat i ludzie niezbyt równo pod sufitem maja Już nie mówię o cenach części używki plastików itp często przebijają ASO masakra