[E36] 320i Limousine by KOWAL
Kaper, ale sie napinasz... Ja zdania nie zmieniłem, dla mnie za duża pokraka... Widać to szczególnie na przed ostatnim zdjęciu tyle... Jak widze zdjęcia z podpisu od Kamila na motorsportch bardziej mnie jara ten sedan i już...
Co do obrysówek też za dużo, choinka sie zrobiła... Czasem ideał leży w prostocie, a tu dla mnie za dużo kombinacji Ważne że Kamil jest zadowolony a to tylko moje zdanie pozdro
Co do obrysówek też za dużo, choinka sie zrobiła... Czasem ideał leży w prostocie, a tu dla mnie za dużo kombinacji Ważne że Kamil jest zadowolony a to tylko moje zdanie pozdro
NO SPEED NO FUN
Podoba mi się. Ale tak jak Primo mam mieszane uczucie na którym kole było lepiej. Zobaczę na żywo to ocenię.
Pozdro!
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Siemson !
a więc na budzie zawitały nakładki na progach, te smuklejsze, nie skręcane, tak jak chciałem
wszystko na ori spinkach, siedzą ładnie i nie odstają
przed:
po:
Zakupiłem razem z kolegą zestaw do czyszczenia i konserwacji skóry Colorlock Strong, efekt zadowalający, skóra czysta i pachnąca
no i udało się z kolegą cyknąć parę fotek, nie jest to bmw, ale dla mnie liczy się pasja, znajomek z roboty
pozdro !
a więc na budzie zawitały nakładki na progach, te smuklejsze, nie skręcane, tak jak chciałem
wszystko na ori spinkach, siedzą ładnie i nie odstają
przed:
po:
Zakupiłem razem z kolegą zestaw do czyszczenia i konserwacji skóry Colorlock Strong, efekt zadowalający, skóra czysta i pachnąca
no i udało się z kolegą cyknąć parę fotek, nie jest to bmw, ale dla mnie liczy się pasja, znajomek z roboty
pozdro !
Siema !
Dzięki Pany za pozytywne opinie jak i te negatywne, liczy się każda
whucrew tak, myślę nad większymi negatami z tyłu, dlatego teraz w weekend zwiększyłem już przednie negatywy, które wcześniej były +/- równe tyłowi, teraz tył wygląda na nieruszany względem przodu . Już za niedługo wpadną cambery na tył to jakoś to będzie
tomash zgadza się, autko pasie się czasem w Radlinie
no i tutaj parę shotów :
TCE Wodzisław Śląski z ekipą Sebek, SebaE36, Alexof, dareke36, TargeT, gamek
tutaj delikatny podgląd na negatywy:
tył według wydruku 3,32 st, ciekawe ile teraz przód
pjona !
Dzięki Pany za pozytywne opinie jak i te negatywne, liczy się każda
whucrew tak, myślę nad większymi negatami z tyłu, dlatego teraz w weekend zwiększyłem już przednie negatywy, które wcześniej były +/- równe tyłowi, teraz tył wygląda na nieruszany względem przodu . Już za niedługo wpadną cambery na tył to jakoś to będzie
tomash zgadza się, autko pasie się czasem w Radlinie
no i tutaj parę shotów :
TCE Wodzisław Śląski z ekipą Sebek, SebaE36, Alexof, dareke36, TargeT, gamek
tutaj delikatny podgląd na negatywy:
tył według wydruku 3,32 st, ciekawe ile teraz przód
pjona !