Pany mam taki problem
przednie koło lewe jest przesunięte do przodu względem prawego koła ,nie wiem co jest
gumy wahacza sa acentryczne pełne ,nigdzie nie walnąłem kołem by aż tak poszło do przodu ,objaw jazdy jest taki że auto dziwnie pływa po drodze,ściaga jak w jedna strone jak i w drugą ,juz kilka razy była ustawiana geometria ,i dalej to samo ,wymieniona maglownica z całymi drążkami ,
Ja mam u siebie dwa z e30. Ale jak założyłem na chwilę jeden z e36 to tak właśnie miałem jak ty.Wizualnie to niczym się nie różnią od siebie.Jednakże przykładając je do siebie są inaczej wygięte.Różnią się też średnicą sworzni zewnętrznych.
No to już nie wiem...Ale musi być coś nie tak skoro jest taka różnica w odległości-kącie wyprzedzenia A co do pływania to jak najbardziej ma prawo.Skołuj dwa takie same wahacze przyłóż i jedną rzecz będziesz mógł wykluczyć.
Głodziu czasami jest tak że nawet lekko się w coś puknie i wahacz straci swoje wymiary, podejrzewam że nie ma co szukać tylko kupić 2x wahacz z e36/e30 Znajomy z Czewy wjechał w małą dziure efekt wahacz zgięty a koło całe